Saules vējš izsauks vētru. 4 dienu magnētiskās vētras mūs mocīs 10 dienas; kad sāksies?

Lai to izdarītu, jums jābūt pa rokai visvienkāršākajiem medikamentiem – kaptoprilam vai nifedepīnam. Attīstoties krīzei, tās nav jādzer, tablete ir sakošļājamā veidā jānokož un jātur zem mēles, lai tā izšķīst. Šādā veidā tās iedarbojas ātrāk.

Ļoti laba un noderīga relaksācija – autotreniņš, meditācija, viegli relaksācijas vingrinājumi, pastaigas dabā. Šajās dienās var lietot vieglus nomierinošus līdzekļus, vēlams augu izcelsmes – baldriāna preparātus, peoniju tinktūru u.c.

 

Ja joprojām nav iespējams novērst hipertensīvo krīzi vai sāpes galvā un sirdī nepazūd vai pastiprinās, jāizsauc ātrā palīdzība.

Lasi vēl: Pilnmēness laikā 27. novembrī Zodiaka 3 zīmju pārstāvjiem atvērsies jauna laimīga dzīves nodaļa

Magnētiska vētra ir saistīta ar Saules aktivitāti un elektromagnētisko lauku mijiedarbību ar Zemes magnētisko lauku. Šādas vētras rezultātā Saules vējš, kurā ietilpst Saules plazma un elektromagnētiskie lauki, saskaras ar Zemes magnētisko lauku, izraisot dažādus efektus.

Galvenais faktors magnētiskās vētras radīšanā ir Saules vējš, kas plūst no Saules atmosfēras. Saules vējš ir lādienu daļiņu straume, kas izraisa Zemes magnētisko lauku izkropļojumus un citus efektus.

Magnētiskās vētras ietekmē var rasties dažādas parādības, piemēram, polārās gaismas, elektrisko ierīču traucējumi un citi elektromagnētiskie fenomeni.

Tās var ietekmēt arī radioviļņu izplatīšanos un satelītu darbību. Kad magnētiskā vētra ir spēcīga, tā var izraisīt Zemes atmosfēras augšējo slāņu uzpūšanos un radīt redzamas polārās gaismas.

 

Leave a Comment