“Satiksimies paradīzē!”: TV vadītāja parādīja 9 gadīgā puisēna rakstīto vēstuli savai bojāgājušai mammai

Televīzijas vadītāja Katja Osadča parādījusi vēstuli, kuru uzrakstīja deviņgadīgais bērns savai mammai, kas gāja bojā apšaudes laikā.

Jau pagājis pusotrs mēnesis, kopš ukraiņu dzīve tiek iedalīta “pirms” un “pēc”. Valstī jau 44. dienu norisinās pilna mēroga karš, kas atnesa bēdas ikvienai ukraiņu ģimenei – izpostītas pilsētas un ciemi, bēgšana nezināmajā, šķiršanās un tuvinieku zaudēšana. Tas viss ir realitāte!

Lasi vēl: Lielākā daļa Ukraiņu bēgļi steigšus dodas uz Latvijas slimnīcām – kas notiek?

Katru dienu kļūst zināmas jaunas detaļas par Putina karavīru pastrādātajiem noziegumiem. 8.aprīlī Krievijas iebrucēji ar raķetēm apšaudīja Kramatorskas dzelzceļa staciju, nogalinot 35 pieaugušos un četrus bērnus, bet ievainojot vēl simtiem civiliedzīvotāju.

Bet televīzijas vadītāja Katja Osadča savā Instagram lapā pastāstīja kādas ģimenes stāstu, kura mēģināja izbraukt no orku okupētās Gostomeļas un nokļuva apšaudē. Māte gāja bojā, bērns brīnumainā kārtā palika dzīvs.

Deviņgadīgo zēnu izglāba vietējie iedzīvotāji, kuri izvilka viņu no mašīnas un aizveda uz pagrabu. Savā mikroblogā televīzijas vadītāja parādīja vēstuli, kuru zēns uzrakstīja savai bojāgājušai mammai. Viņš tajā pateicās mammai par savu bērnību, sacīja, ka nekad viņu neaizmirsīs.

Lūk, ko mazais zēns rakstīja vēstulē – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment