Šajās zodiaka zīmēs dzimušie bieži paši sev sabojā dzīvi

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Gaisa stihijas pārstāvjiem – Dvīņiem ir divējāda daba, tiem raksturīga pastāvīga nenoteiktība. Tieši viņa nereti dzen Dvīņus uz pašiznīcināšanās ceļa.

Šīs zīmes pārstāvji domā, ka cenšas sasniegt ideālu. Bet patiesībā viņi paši īsti nesaprot, kā izskatās šis ideāls. Tajā pašā laikā Dvīņi ļoti apbēdinās, ja neatrod vai nesasniedz kādu īslaicīgu, iedomātu standartu. Tādi mēģinājumi kļūt neaptverami līdzīgi skriešanai uz vietas.

Savādi, ka Dvīņi ir viena no zodiaka zīmēm, kurai ir zems pašvērtējums. Dzīvsudraba palātām – Dvīņiem, arī raksturīga neizlēmība un šaubīšanās par sevi, kas noved pie palaistām iespējām pašrealizēšanā. Dvīņi, kā likums, nezina, ko vēlas no dzīves, un rakstura dualitāte apgrūtina skaidru un pārdomātu lēmumu pieņemšanu.

Šīs zodiaka zīmes cilvēki cenšas atrast savu laimi visur, bet ne mājās. Tas ir patiesais pašiznīcināšanās un nelaimes cēlonis.

Dvīņi ir gatavi doties meklējumos pat uz citu valsti. Tomēr viņi aizmirst vienkāršu patiesību – jūs nevarat aizbēgt no sevis. Kamēr Dvīņi nemācēs saskatīt laimi mazās lietās, mīļotajos un savā apkārtnē, viņi neatradīs iekšējo harmoniju un turpinās sevi iznīcināt.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpions tiek uzskatīts par vienu no vissmagākajām zodiaka zīmēm. Viņš ir atriebīgs un nevienam nepiedod.

Pat Skorpions bieži nevar piedot sev nelielas kļūdas. Tāpēc astrologi saka, ka cilvēki, kas dzimuši zem Skorpiona zvaigznāja, sabojā paši savu dzīvi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji stipri pārspīlē savus trūkumus, dažkārt līdz universālām proporcijām. Un tāpēc viņi bieži uzskata sevi par mīlestības un cieņas necienīgiem. Tādējādi viņi aizver iespēju atrast dvēseles palīgu un draugus.

Lasi arī: Izvēlies savus spārnus un uzzini, kurš sargeņģelis tevi sargā

Skorpioni reti un ļoti maz cilvēku ielaižas savā iekšējā lokā. Un, kad ir mīļotais cilvēks, Skorpions nekavējoties cenšas dominēt un uzspiest savu gribu. Viņi ir īsti diktatori, kuriem ir būtiska vajadzība kontrolēt visu un visus apkārtējos. Bieži vien viņi izmanto manipulācijas, lai to izdarītu.

Skorpionam ir iekšējs aizliegums izpaust savas emocijas. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka viņiem bieži ir garastāvokļa svārstības no dziļas apātijas līdz asam agresijas uzliesmojums un otrādi. Šāda uzvedība ir gan iekšējās pasaules, gan sociālā loka pašiznīcināšanās.

Tikai tad, ja Skorpionam blakus ir cilvēks, kurš ir gatavs izturēt šādus negatīvisma uzliesmojumus, viņš sevi neiznīcinās.

Leave a Comment