Šajā Latvijas pilsēta no marta pieņem iesniegumus, ja vēlies saņemt Lieldienu naudas pabalstu! Paspēj!

Protams, naudas pabalstiem ir arī savi trūkumi:

Atkarība no pabalstiem: Cilvēki, kuri ilgstoši saņem pabalstus, var kļūt atkarīgi no tiem un zaudēt motivāciju strādāt.

Neefektivitāte: Dažkārt naudas pabalsti netiek efektīvi izmantoti un nonāk pie cilvēkiem, kuriem tie patiesībā nav nepieciešami.

Augsti nodokļi: Lai finansētu naudas pabalstus, ir nepieciešami augsti nodokļi, kas var negatīvi ietekmēt ekonomiku.

Kopumā naudas pabalstiem Latvijā ir gan pozitīva, gan negatīva ietekme. Ir svarīgi rūpīgi izvērtēt pabalstu sistēmu, lai tā būtu efektīva un palīdzētu cilvēkiem, kuriem tas ir nepieciešams.

Noskaidrosim, kurā Latvijas pilsētā ir sākta Lieldienu pabalsta pieteikšanās! 

 

Sākot ar 1.martu, Ventspils Sociālais dienests sāks pieņemt pieteikumus personām vienreizēja Lieldienu pabalsta saņemšanai no Ventspils novada pašvaldības.

Lieldienu laikā Jums ir iespēja saņemt naudas pabalstu 35 eiro apmērā.

 

Ventspils pilsētā noteikts, ka tiesīgās personas ir pensionāri, personas ar invaliditāti un ilgtermiņa pensiju saņēmēji, kuru pensija mēnesī nepārsniedz 527 eiro (pirms nodokļu nomaksas); kā arī nepilngadīgiem bērniem invalīdiem.

Pabeigtos pieteikumus var iesniegt personīgi Sociālajā dienestā, ievietojot pastkastītē, kas atrodas pie Sociālā dienesta ieejas Raiņa ielā 10 vai Talsu ielā 39 (darba laikā pastkastītes tiek iztukšotas), nosūtot pa pastu uz Sociālais dienests, vai nosūtīts kā elektronisks dokuments ar drošu elektronisko parakstu uz e-pasta adresi [email protected].

Lasi vēl: Latviešu astroloģe dalījās ar satraucošu notikumu prognozi līdz 2025. gadam – kas mūs gaida?

Pabalsts tiks piešķirts personām, kurām objektīvu iemeslu dēļ nepieciešama piegāde dzīvesvietā. Pabalsts tiks pārskaitīts uz vecāku norēķinu kontu bērniem ar invaliditāti.

Ventspils pašvaldībā plānots, ka šogad minētā palīdzība tiks piešķirta vairāk nekā 5800 privātpersonām ar budžeta asignējumu virs 204 000 eiro.

 

Leave a Comment