“Sagatavojies pārsteigumiem!”; Izvēlies balodi un uzzini, kas ar tevi notiks nākamo 3 dienu laikā

BALODIS 2 – JAUDA

Ja balodis Nr.2 uzrunāja jūs, tad jūsu vēstījums nes spēku. Tas ir spēcīgs un enerģisks vēstījums, kas runā par jūsu iekšējo spēku un spēju sasniegt lielus mērķus.

Viena no šī vēstījuma galvenajām tēmām ir mīlestība. Jūs esat cilvēks ar dziļu spēju mīlēt, un tas dod jums spēju darīt pārsteidzošas lietas.

Neatkarīgi no tā, vai tās ir attiecības ar citiem vai jūsu mīlestība pret sevi un rūpes, jūsu spēja dot un saņemt mīlestību ir milzīga spēka avots.

Taču ar mīlestību vien nepietiek, lai sasniegtu savus mērķus. Jums ir arī atbildīga un atklāta personība, kas jums noderēs jūsu panākumu meklējumos.

Jūs zināt, kā kontrolēt situāciju un efektīvi paziņot par savām vajadzībām un vēlmēm, kas nozīmē, ka jums ir labas iespējas iegūt to, ko esat pelnījis.

Protams, tas nenozīmē, ka jums viss būs viegli. Pa ceļam jūs varat saskarties ar šķēršļiem vai neveiksmēm, un var būt brīži, kad vēlaties padoties.

Bet nezaudē cerību. Atcerieties, ka jums ir spēks un resursi, lai pārvarētu jebkuru izaicinājumu.

Viena lieta, kas jāpatur prātā, ir tas, cik svarīgi ir palikt uzticīgam sev. Tiecoties pēc saviem mērķiem, var būt viegli aizraut citu cilvēku cerības vai pazaudēt savas vērtības un vēlmes.

Bet, paliekot piezemēts un saistīts ar savu mērķa izjūtu, jūs varat palikt uz pareizā ceļa un sasniegt lielas lietas, neapdraudot to, kas jūs esat.

 

BALODIS 3 – CERĪBA

Ja balodis Nr.3 iekrita jūsu acīs, tad jūsu vēstījums ir cerības pilns. Šis skaistais un pacilājošs vēstījums runā par jūsu laipno un dāsno dabu un pozitīvo enerģiju, ko sniedzat pasaulei.

Šīs ziņas pamatā ir doma, ka jūs gaida labas lietas. Jūs esat paveicis smago darbu un palīdzējis citiem savā unikālajā veidā, un tagad ir pienācis laiks Visumam atalgot jūs par jūsu pūlēm.

Tas var izpausties dažādos veidos – iespējams, jūs iegūsit kādu negaidītu veiksmi, vai varbūt pavērsies jauna iespēja, kas ļaus pavērst savu dzīvi aizraujošā jaunā virzienā.

Lasi vēl: “Stipra griba un spēcīga vara!”; Top 5 sieviešu vārdi ar visspēcīgāko enerģiju

Bet, lai saņemtu šīs svētības, jums jābūt tām atvērtam. Tas nozīmē atbrīvoties no jebkādām šaubām vai bailēm, kas var jūs kavēt, un uzticēties Visumam, kas virzīs jūs uz jūsu augstāko labumu.

Ja spēsi palikt uzticīgs šim pozitivitātes un cerības ceļam, atlīdzība noteikti nāks.

Viena lieta, kas jāzina, ir pašaprūpes un sevis mīlestības nozīme. Kā laipns un dāsns cilvēks, iespējams, atdodat visu savu enerģiju citiem, vienlaikus atstājot novārtā savas vajadzības.

Bet, lai patiesi uzplauktu un saņemtu svētības, ko Visums jums ir sagatavojis, vispirms ir svarīgi parūpēties par sevi.

 

Leave a Comment