Rīgas IKEA būs mazākas rindas: augusta beigās IKEA atvērs pirmo veikalu Igaunijā

25.augustā IKEA atvērs pirmo veikalu Igaunijā. Veikals 30 tūkstošu kvadrātmetru platībā atradīsies netālu no Tallinas, Kurnas ciematā. Veikala klientiem vienuviet būs pieejami ap 9000 dažādu mājas labiekārtošanas risinājumu un interjera priekšmetu.

Veikala telpās atradīsies arī Zviedru restorāns, kas vienlaicīgi varēs uzņemt aptuveni 400 klientus un servēs brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, kā arī, protams, slavenās zviedru gaļas bumbiņas.

“Šodien sākam laika atskaiti līdz pirmā IKEA veikala atklāšanai Igaunijā. Tajā pircējiem piedāvāsim pilnu IKEA pieredzi – iedvesmojošas ekspozīcijas un ap 9000 dažādu preču, ko uzreiz iegādāties, zinošus darbiniekus, kas konsultēs klientus, kā arī bērniem – rotaļu zonu. Pēc veikala atvēršanas vēl vairāk Igaunijas iedzīvotāju būs iespēja iegadāties IKEA mājokļa labiekārtošanas risinājumus par pieejamām cenām,” saka IKEA vadītājs Baltijas valstīs Aians Striklends (Ian Strickland).

Tāpat kā citviet pasaulē, arī Igaunijā veikals veidots tā, lai tajā klienti varētu ne tikai smelties iedvesmu, ērti iepirkties un saņemt konsultācijas, bet arī apmeklēt to kopā ar ģimeni. Zviedru restorānā var ieturēt maltītes, savukārt bērniem iekārtotas un pieejamas speciālas rotaļu zonas, lai veikala apmeklējumu padarītu vēl interesantāku. Veikals būs atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Līdz šim IKEA Igaunijā piedāvāja e-komercijas pakalpojumus, kā arī darbojās preču pasūtīšanas un saņemšanas punkts Tallinā un plānošanas studija Igaunijas otrajā lielākajā pilsētā Tartu. Igaunija bija viens no pirmajiem tirgiem, kurā IKEA savu darbību vispirms uzsāka digitāli.

Leave a Comment