Reizi 200 gados: astrologi pastāstīja, kuri marta beigās pazaudēs darbu un mīlestību

Astrologi noteikuši, kuru zodiaka zīmju pārstāvji var pazaudēt darbu un mīlestību marta beigās. Zvaigžņu speciālisti pasvītro, ka pēc 248 gadu pārtraukuma tagad sāksies posms, kad Plutons būs Ūdensvīra zīmē.

Šī kustība atstās spēcīgu ietekmi uz daudziem cilvēkiem, tostarp dažādās dzīves sfērās. Pāriet no vecā uz jauno var būt apgrūtinoši, un dažu zodiaka zīmju pārstāvji sāks izjust diskomfortu un neērtības.

Atzīmēsim, ka sākot ar 23. martu Plutons ir iegājis Ūdensvīra zīmē un tur paliks līdz 2044. gada 19. janvārim. Un tas atstās milzīgu ietekmi uz daudzu cilvēku dzīvēm.

Pēdējās marta dienas būs jezgas un neizlēmības periods priekš Auniem. Viņu bezgalīgā rutīna darbā saasinās situāciju, kuras dēļ laika sev praktiski neatliks. Kritiski tiks uztverta kaut kā jauna ieviešana dzīvē. Tāpēc astrologi iesaka uzticēties intuīcijai.

 

Tagad daudziem Dvīņiem uzvelsies lērums darbu. Zvaigžņu speciālisti brīdina, ka apkraušanās ar problēmām var izraisīt nesaskaņas ģimenē un darbā. Lai izvairītos no grūtībām, šajā laikā labāk nesteigties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu.

Lasi vēl: “Vai vēlies uzzināt, kas tevi sagaida tuvākajā laikā?”; Izvēlies vienu attēlu un uzzini, ko tev sagaidīt

Marta beigās pārlieku piesardzīgas būs Jaunavas. Šobrīd šīs zodiaka zīmes pārstāvji, visticamāk, nebūs līdzīgi sev, kas ietekmēs arī attiecības ar mīļajiem. Zvaigžņu eksperti saka, ka neliels risks nekad nenāk par ļaunu ceļā uz kaut ko jaunu.

 

Leave a Comment