Prognoze nedēļai: visām zodiaka zīmēm

Ceturtdiena, 14. marts

Šodien ir diena, kuru labāk pavadīt mīlestībā, nevis strīdos. Zvaigznes sola līdz maksimumam saasināt tavas jūtas, un, ja mīlestībai tas ir ļoti labi, tad strīdiem, diemžēl, ne. Jebkāda neuzmanība vai paviršība var pārvērsties dziļā aizvainojumā.

Turklāt šodien ir pilnīgi bezjēdzīgi attaisnoties un skaidrot citiem savas rīcības iemeslus – jebkādi mutiski argumenti būs bezspēcīgi. Lēmumus šodien pieņems sirds, un sirdij ir vajadzīgi nevis skaidrojumi, bet gan patiesas sajūtas.

Piektdiena, 15. marts

Šodien prognoze sola neparastu skaidrību tavā galvā un radošu domu lidojumu. Izmanto to, lai izgudrotu kaut ko neticamu, sastādītu spožu biznesa plānu, noformētu dzīvokli vai uzrakstītu dedzīgu mīlas atzīšanos. Jebkura prāta un radoša darbība noritēs pārsteidzoši viegli, taču var rasties pēkšņa aizkaitināmība pret tiem, kuri cenšas izdarīt uz tevi spiedienu.

Sestdiena, 16. marts

Šodienas prognoze nebūt nav piemērots pašdarbībai, lai gan tieši uz to tevi mudinās zvaigznes. Mēģinājumi izprast sevi un savas attiecības ar citiem var neatspoguļoties labi uz tavu garastāvokli un pašsajūtu. Iespējami aizvainojumi un konflikti, kas vēlāk var pārvērsties par nopietnu plaisu attiecībās.

Lai neapmeklētu problēmas un izvairītos no strīdiem, centies norobežoties no cilvēkiem, kas tevi kaitina, vai vismaz – nepakļaujies provokācijām. Labs recepte ir doties uz darbu: diena ir labvēlīga centībai un garīgai darbībai.

Svētdiena, 17. marts

Kopumā šodienas prognoze ir ļoti labvēlīga jebkuru ideju īstenošanai. Droši pārej no vārdiem un plāniem pie darbiem, kā arī neaizmirsti ieklausīties savā intuīcijā – šodien tā ir vislabākajā formā un var sniegt tev daudz vērtīgu padomu, īpaši biznesa jomā.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Turklāt diena ir labvēlīga peļņas gūšanai un finanšu projektu īstenošanai (ja tie tika plānoti jau agrāk). Taču esi piesardzīgs ar iepirkšanos – ir viegli pazaudēt ja ne galvu, tad naudu! Preces, ko šodien iegādāsies, var būt ļoti vajadzīgas un noderīgas, taču pastāv ļoti liela iespēja, ka par tām pārmaksāsi.

Leave a Comment