Portāls atvērsies: 12.12.2022 – spēcīga diena. Kas jādara, lai piesaistītu naudu

Komunicējiet ar jaunākiem ģimenes locekļiem

Uzdāviniet dāvanu mazākajiem ģimenes locekļiem (mazbērniem, krustbērniem, bērniem) vai paveiciet priekš viņiem ko patīkamu (pavadiet kopā ar viņiem laiku), tas paplašinās jūsu naudas kanālu, finanses viegli ienāks jūsu dzīvē.

Dāvanu pasniegšana vecāka gadagājuma ģimenes locekļiem

Uzdāviniet dāvanu savas ģimenes vecākajām personām (vecvecmāmiņām, vecmāmiņām, mammām), tas noņems bloku jūsu karjerā.

 

Lasi vēl: Svētdienas rīts uzausis ar sēru ziņu no Rīgas: ”Atrasta mirusi jauna sieviete, diemžēl mediķi nespēja viņu glābt”

Palieliniet savu naudas plūsmu

Sastādiet sev plānu nedēļai, uzrakstiet sarakstu ar iespējām, kā nākamajā mēnesī gūt ienākumus, pat ja šīs iespējas vēl nav pieejamas. Tā jūs sāksiet iegriezt naudas piltuvi un parādīsiet Visumam savus nodomus.

 

Dienas rituāls

Lejupielādējiet attēlu. Pēc tam ar savu roku pārraksti piesaistīšanas vārdus uz papīra. Pēc tam atveriet attēlu un skaļi nolasiet uzrakstītos vārdus.

“Es pamodinu dzimtas resursu enerģijas, palaižu vaļā viņu piltuves. Griezieties, griezieties dzimtas resursu enerģijas, lai tās resursu veidā pie manis atgriežas.

Rīkojieties pēc iespējas videi draudzīgāk priekš visas dzimtas un priekš manis. Lai tā notiek!”

Pēc tam attēlu paliec starp fotogrāfijām. Bet papīru ar uzrakstītajiem piesaistīšanas vārdiem ieliec savā pasē vai makā un nēsā to kā amuletu.

Leave a Comment