Policija nāk klajā ar paziņojumu par pazudušo māmiņu; Pavērsiens ir negaidīts

“Mēs, ģimene, kopā ar policiju, zemessardzi, bezvēsts.lv un citiem brīvprātīgajiem, intensīvi meklējam Annu Jansoni, bet diemžēl līdz šim vēl nav sasniegti ievērojami rezultāti. Kārlis Evertovskis, pazudušās sievietes vīra brālis, pausts, ka, ņemot vērā ilgo pagājušo laiku, ja Anna ir dzīva, viņa varētu atrasties jebkur Latvijā.”

Saskaņā ar jaunāko informāciju, Anna Jansone pazuda 1. novembrī Kalnciema-Ķemeru ceļa (P101) tuvumā Krāčkalnu apvidū. Viņas pazīmes ir šādas: 34 gadi, auguma augstums 1,74 metri, tumši brūni mati, smalka miesasbūve. Iespējamais apģērbs, ko viņa nēsāja pazušanas brīdī, ietver pelēku pusmēteli, melnas džinsu bikses un melnus zābakus.

Ir iespējams, ka sieviete varētu būt apjukusi vai nomākta, izvairoties no sociālajiem kontaktiem, un visticamāk pārvietojas kājām. Saņemot ziņu par mātes un meitas pazušanu, policija nekavējoties sāka aktīvas meklēšanas darbības, izsludinot abu personu aiziešanu un organizējot plašas meklēšanas operācijas. Šīs paziņojumi tiek izplatīti, lai mobilizētu plašāku sabiedrību un sniegtu informāciju, kas varētu palīdzēt atklāt Annu un viņas meitu Luīzi Evertovsku.

Pašā tajā dienā tika intensīvi pārbaudītas visu adreses, kur pazudušā sieviete ar bērnu varētu uzturēties, un veikta rūpīga apkārtnes pārmeklēšana. Policijas iestāde atklāja, ka 1. novembra rītā sieviete ar bērnu ir pametusi savu dzīvesvietu, izmantojot nomas automašīnu.

Novembrī, turpinot meklēšanas darbības, policijas darbinieki devās uz meža masīvu Jelgavas novadā, konkrēti Valgundes pagastā, kur tika atrasta minētā nomas automašīna “Toyota Corolla”. Bija šokējoši konstatēt, ka automašīnas salonā atrodas miris minētais zīdainis, pastiprinot bažas par pazudušās sievietes un viņas bērna drošību. Šīs atklāsmes rada nepieciešamību turpināt izmeklēšanu, cenšoties noskaidrot notikušā apstākļus un atrast pazudušo Annas Jansonu kopā ar viņas mazuli.

Leave a Comment