Pilnmēness rīt, 21.janvārī: ļoti viegls veids kā šajā laikā piepildīt savu pašu, pašu kvēlāko vēlēšanos

Jauns mēness 21. janvārī atradīsies Mežāža zvaigznājā. Vienu vai divas dienas pirms šī datuma ieteicams sagatavoties pozitīvām emocijām. Labas domas var uzlabot pašsajūtu un dot veiksmi un veiksmi dažādās darbības jomās.

Jauns mēness 21. janvārī daudzām zodiaka zīmēm dos iespēju piepildīt visas savas vēlmes, galvenais ir ticēt brīnumiem un censties šajā dienā nestrīdēties ar tuviniekiem un darba kolēģiem.

Jauns mēness 2023. gada 21. janvārī pienāks pulksten 23:53 pēc Maskavas laika. Austrumu valstīs šajā laikā viņi svinēs Melnā ūdens truša Jauno gadu un sagaidīs pavasari. Šis datums mainās katru gadu un notiek otrajā jaunajā mēnesī pēc ziemas saulgriežiem.

Jaunā mēness iezīmes 21. janvāris

Jauns Mēness 21. janvārī atradīs Mēnesi, kas saistās ar Urānu Mežāzī. Tas viss runā par negaidītiem pavērsieniem, neparedzamiem notikumiem un pēkšņām garastāvokļa maiņām.

Turklāt astrologi atzīmē, ka Urāns kopā ar Mežāzi dubultos nestabilās enerģijas. Nelīdzsvarotība daudzos izraisīs nenoteiktības sajūtu, nepamatotu satraukumu, bailes no nākotnes, retos gadījumos pat atrautību no realitātes.

Lasi vēl: “Īsts likteņa favorīts” ; Astrologi nosaukuši vienu zodiaka zīmi, kura ātri un bez piepūles iegūst visu ko vēlas

Taču jaunajā mēnesī ir arī pozitīvi aspekti un potenciāls, ko var izmantot uz labu. Prāta koncentrēšanās, kā arī emociju kontrole ļaus prātīgi un ātri reaģēt uz mainīgajiem apstākļiem, neitralizējot vilšanos, ilūzijas un spēka trūkumu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment