Pildām groziņus ar 10 dažādām receptēm. Pierakstiet, jo noderēs!

Groziņi der kā lielisks svētku galda papildinājums teju jebkuros svinīgos pasākumos. Tos var salīdzinoši viegli pagatavot, turklāt receptes ir tik daudz, ka katrs atradīs kaut ko sev pa prātam.

Sāļie vai saldie groziņi ar visdažādākajiem pildījumiem ir lielisks risinājums un papildinājums svētku galdam – tie ir ne tikai gardi un viegli baudāmi, bet arī ļoti grezni. Tajos pildīt var ļoti daudz ko, taču parasti, kad tiešām pienāk brīdis, kad ļoti vajag, neviena recepte, kā par spīti, nav pa rokai.

Mūsu redakcija ir pacentusies, sagatavojot pāris interesantus veidus, kā pildīt groziņus. Saglabājiet tos un vajadzības gadījumā lieciet lietā!

Pavisam vienkārši groziņu pildījumi

  1. Biezpiens (vai arī krēmsiers) ar zaļumiem

Būs nepieciešami 100 g biezpiena (var izmantot arī krēmsieru) + viena ķiploku daiviņa + 1/2 glāze sasmalcinātu diļļu. Ķiplokus izspiediet caur ķiplokspiedi, sajauciet kopā ar biezpienu un zaļumiem. Gatavos groziņus dekorējiet ar dažādiem zaļumiem vai saldās paprikas šķēlītēm.

2

  1. Olu pastēte

Būs nepieciešami 5 olu dzeltenumi + 2 ēdamkarotes sasmalcinātu zaļumu + 1 ēdamkarote biezpiena vai krēmsiera + 1 ēdamkarote majonēzes + 1 tējkarote sinepju. Olu dzeltenumus sasmalciniet ar dakšiņu un sajauciet kopā ar pārējām sastāvdaļām.

3

 

  1. Kūpinātas zivis ar gurķiem

Būs nepieciešami 200 g kūpinātas skumbrijas (vai kuprlaša) + 1 svaigs gurķis + 1 ēdamkarote majonēzes + 1 tējkarote sinepju. Zivij noņemiet ādu un sasmalciniet to mazākos gabaliņos, gurķi sagrieziet mazos kubiciņos. Sajauciet kopā visas sastāvdaļas.

4

  1. Konservēti ananasi ar cieto sieru

Būs nepieciešama 1 glāze rīvēta cietā siera + 1 ķiploka daiviņa + 4 ananasu šķēlītes + 1 ēdamkarote majonēzes. Ananasus sagrieziet smalkos kubiciņos, ķiploku izspiediet caur ķiplokspiedi. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisiet.

5

  1. Avokado krēms

Būs nepieciešams 1 avokado + 2 ēdamkarotes citronu sulas + 1 ēdamkarote olīveļļas + 2 ēdamkarotes biezpiena (vai biezpiena krēma) + baziliks. Nomizojiet avokado, sagrieziet to un aplejiet ar citronu sulu. Kopā ar citām sastāvdaļām lieciet avokado blenderī un sajauciet.

6

Vēl labas receptes skatiet pēdējā lapiņā!

Leave a Comment