Pildām groziņus ar 10 dažādām receptēm. Pierakstiet, jo noderēs!

  1. Lasis un krēmsiers

Būs nepieciešami 100 g mazsālīta laša + 100 g krēmsiera + zaļumi + citrons. Lasi sagrieziet smalkos gabaliņos, sieru samaisiet ar sasmalcinātiem zaļumiem. Katra groziņa pamatā klājiet krēmsiera maisījumu, pa virsu lieciet pāris laša gabaliņus. Izdekorēt jau tā daiļo kompozīciju varat ar citrona šķēlīti.

7

  1. Vista ar papriku

Būs nepieciešami 300 g vārītas vistas filejas + 1 paprika + 1 svaigs gurķis + 1 ēdamkarotes majonēzes. Vistas fileju un papriku sagrieziet smalkos gabaliņos. Gurķus nomizojiet un arī smalki sagrieziet. Sajauciet sastāvdaļas ar majonēzi.

8

  1. Mencu aknas ar olām

Būs nepieciešams 1 iepakojums mencu aknu + 2 vārītas olas + 2 nelieli sālīti gurķi + 1 sarkanais sīpols + 2 ēdamkarotes majonēzes. Aknas ar dakšiņu sasmalciniet, olas, gurķi un sīpolu sagrieziet pēc iespējas smalkāk. Visas sastāvdaļas sajauciet kopā ar majonēzi.

9

  1. Olas un redīsi

Būs nepieciešamas 5 olas + 1 redīss + 2 sīpolu šķēles + 2 ēdamkarotes majonēzes. Vārītās olas sasmalciniet, redīsus sarīvējiet, sīpolus smalki jo smalki sagrieziet. Visu sajauciet kopā ar majonēzi. Groziņus dekorējiet ar plānām gurķa šķēlītēm.

10

  1. Ar sēnēm un sieru

Būs nepieciešami 200 g šampinjonu + 100 g cieta siera + 100 g konservētas kukurūzas + dilles + 1 ķiploka daiviņa. Sēnes smalki sagrieziet un nelielā augu eļļas daudzumā apcepiet tās. Sieru nepieciešams sarīvēt, ķiplokus un zaļumus sasmalciniet. Visu samaisiet kopā ar majonēzi.

11

Ja Jums nepatīk majonēze, kas tiek izmantota teju katrā no receptēm, varat paši gatavot zemu kaloriju daudzumu mērci, kas lieliski noderēs arī svētku galdam!

Noteikti saglabājiet šīs receptes sev un dalieties arī ar draugiem!

Labu apetīti!

Leave a Comment