“Piektdien, 5.maijā uzzināta, kārtējā skumjā ziņa..”; Mūžībā aizgājis slavenais mūzikas video veidotājs un režisors

Mūžībā devies , iespējams, pats pirmais, kurš sāka filmēt klipus 80. gados.

 

Pieņemts uzskatīt, ka pirmajās trīs dienās dvēsele vai nu atrodas blakus ķermenim, vai arī, ja cilvēks mūžībā devies tālu no mājām un ģimenes, atrodas pie tuviniekiem vai arī tajās vietās, bijušas viņam īpaši svarīgas.

Savukārt trešajā dienā dvēsele zaudē šo pilnīgo rīcības brīvību, un eņģeļi to aizved uz debesīm, lai stātos tā kunga priekšā. Tieši tāpēc trešajā dienā saskaņā ar tradīcijām jāveic piemiņas aizlūgums un tādējādi galīgi jāatvadās no viņsaulē devušās dvēseles.

 

Sasveicinājusies ar Dievu, dvēsele dodas sava veida ekskursijā pa paradīzi: tā redz debesu valstību, iegūst priekšstatu par tās būtību, redz, kā dvēseļu kopība ar Dievu ir cilvēka esamības galējais mērķis, tiekas ar svēto dvēselēm.

Šis dvēseles ceļojums pa paradīzi ilgst sešas dienas. Un te, ja ticēt baznīctēviem, sākas dvēseles pirmie sarežģījumi: redzot svēto paradīzes gaitas, tā saprot, ka ir grēcīga un nav pelnījusi šādu balvu, mokās šaubās un bailēs, ka neiekļūs paradīzē.

 

Lasi vēl: “Ja esi viens- satiksi mīlestību! Ja esi attiecībās- tās ļoti uzlabosies!”; Šīm 4 zodiaka zīmēm, sapņu un piepildījumu laiks ir tieši maijā

 

Devītajā dienā eņģeļi atkal aizved dvēseli pie Dieva, lai tā varētu slavināt Dieva mīlestību uz svētajiem, kuru tai bija iespēja vērot.

 

 

Turini lasīt, kurš ir šis mūzikas video veidotājs, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment