“Piektdien, 5.maijā uzzināta, kārtējā skumjā ziņa..”; Mūžībā aizgājis slavenais mūzikas video veidotājs un režisors

56 gadu vecumā mūžībā aizgāja Mihails Hleborodovs. Direktors ar k.o.r.o.n.a.v.ī.r.u.s.u saslima pērn.

5. maijā, mūžībā aizgājis slavenais mūzikas video veidotājs un režisors. Par traģēdiju ziņoja viņa kolēģis Gregorijs no Konstantinopoles.

“Miša Hleborodovs mūžībā devies… Mans kolēģis. Izcils klipu veidotājs. Kinorežisors. Ražotājs. Iespējams, pats pirmais, kurš sāka filmēt klipus 80. gados. Tikai 56 gadi. Viss pāriet. Svētīga atmiņa,” sociālajā tīklā rakstīja Konstantinopoļskis.

Režisors sāka savu karjeru ar klipiem. Viņš sadarbojās ar grupām “Mumiy Troll”, “Moral Code” un “White Eagle”. Hleborodovs nošāva Dolphins Mumiy Troll, un Pink Flamingo Alena Sviridova. Mihails strādāja arī ar Laimu Vaikuli, Bogdanu Titomiru, Dmitriju Maļikovu un daudziem citiem.

Hleborodovs sadarbojās ar Channel One. Viņš filmēja ekrānsaudzētājus programmai “Laiks” un bija projekta “Es tevi mīlu” autors.

Lasi vēl: “Viņš bija pazīstams, kā reklāmu un klipu veidotājs..”; Mūžībā aizgājis režisors, scenārists, producents un klipu veidotājs

Pirms deviņiem gadiem režisors kļuva par vienu no filmu kompānijas Magic Factory dibinātājiem. Uzņēmums izlaida seriālu “Īslaicīgi nav pieejams”, kurā galvenās lomas spēlēja Sergejs Bezrukovs un Dmitrijs Djuževs. Vēl viens populārs režisora ​​darbs bija filma par specvienībām “78. punkts” ar Gošu Kutsenko un Vladimiru Vdovičenkovu.

COMMENTS

Leave a Comment