Piedāvā Latvijā uztaisīt šovu ar prezidentu un ministriem; lūk, kāds saturs varētu būt!

“Visi eksperti tik gudri runā, es daudz nesūdzēšos, bet, ja jau televīzijas taisa dažādus šovus, varbūt ministriem un prezidentam vajadzētu iedot 283 eiro kā tas ir 2. grupas invalīdiem un lai parāda, kā mēnesi izdzīvos, braukājot pie ārstiem, maksājot rēķinus,” ierosina kāda TV24 raidījuma “Uz līnijas” skatītāja.

“Kundzei noteikti vajadzētu vērsties sociālajā dienestā, lai aprēķina mājokļa pabalsta apmēru, tas noteikti atslogos maksājumus,” atbild Mārtiņš Moors, RD Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieks.

Persona ir invaliditāti ir valsts pensijas saņēmējs pēc statusa, tādēļ saglabājas koeficents 2 vai 2,5, ja persona dzīvo viena. Ja persona dzīvo viena, uz rokas paliks 272, 50 eiro, raksta la.lv.

Lasi vēl: ”Maxima” savus pircējus informē par ļoti interesantu opciju veikalos!

Skatītāja atbild, ka Ministru Kabinetā viņai atbildēts, ka pati esot vainīga, ka saņem tik mazu pensiju. “Kā es esmu vainīga, ja es strādāju uz kuģa, tur bija mazāks sociālais nodoklis, es tikai pēc tam to sapratu,” sieviete skaidro. Viņa atbild, ka sociālajā dienestā vērsusies un ir pateicīga par 100 eiro atbalstu gadā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment