Pēc sešiem mēnešiem viņi atklāja patiesību: ārsti par patieso Šatunova nāves cēloni

Tikai pirms dažām minūtēm kļuva zināmas šokējošās krievu dziedātāja Jurija Šatunova nāves detaļas.

Pēc sākotnējiem datiem, Jurijs miris no akūtas sirds m.a.z.s.p.ē.j.a.s, ko izraisīja plašs miokarda i.n.f.a.r.k.t.s. Atgādinām, ka Jurijam makšķerēšanas svētku laikā kļuva slikti, un dziedātājs steidzami tika nogādāts slimnīcā.

Šovakar ar šokējošu paziņojumu nācis klajā Domodedovas slimnīcas galvenais ārsts, kurā mira Jurijs Šatunovs. Viņš atzīmēja, ka Jurijam Vasiļjevičam pirms nāves nebija sirds problēmu.

Nu, medicīniskās apskates svarīgākais ieraksts – Jurija Šatunova organismā tika atrasta spēcīga inde, kas var izraisīt sirdslēkmi. Tomēr pagaidām netiek minēts kā viņš ko tādu būtu iedzēris. Ārsts gan apgalvo, ka šī ir tikai teorija. 

Īsi pirms nāves Šatunovs pieņēma uzaicinājumu no trīs Maskavas uzņēmējiem apmeklēt atpūtas centru un doties makšķerēt. Kā stāsta dziedātāja kolēģi, viņš nebija pazīstams ar uzņēmējiem, taču tomēr nolēma apmeklēt atpūtas centru, jo vēlējās atpūsties.

Lasi vēl: Astrologs Pāvels Globa šajā pavasarī paredz jaunas katastrofas

Jau pratināšanas laikā policijā viens no uzņēmējiem sacīja, ka Šatunovs par veselību nesūdzējās, viņš daudz peldējis un bijis radošu plānu pilns. Mēs pasūtījām picu un alkoholu, iemalkojām divas glāzes katrs un devāmies turpināt atpūsties.

Un pats galvenais, saskaņā ar Domodedovas slimnīcas galvenā ārsta teikto, Jurija Šatunova organismā tika atrasts spēcīgs indīgs fenazepāms – zāles, kas palīdz tikt galā ar bezmiegu, trauksmes traucējumiem, emocionālu nestabilitāti, bet tajā pašā laikā kaitē organismam. un izraisa atkarību.

Uzņēmēji gan apgalvo, ka alkohols tika pirkts dārgā veikalā un nebija no lētākajiem, tādēļ ir maz ticams, ka tajā ir kas bijis klāt. Šobrīd iestādes rūpīgi veic izmeklēšanu, jo teorijas pastāv vairākas.

 

Leave a Comment