Pazudušās Annas Jansones vīrs nācis klajā ar negaidītu paziņojumu par Sievu – “Vai sagadīšanās?”

Jau daudz un dikti esam dzirdējuši par pazudušo Annu Jansoni un viņas mazulīti, kas tika atstāts mašīnā, tomēr šoreiz joprojām ir ļoti daudz neatbildētu jautājumu. Cilvēki ir neziņā par notiekošo, taču vēl tik daudz, kas ir jāizskaidro!

Kā gan tas vispār varēja notikt, kurš par to atbildēs un kāds tam visam bija īstais iemesls? Šie jautājumi pašlaik netiek atbildēti, jo visi ir aizņemti ar sievietes meklēšanu, taču nezināmā ir vēl ļoti daudz, tikai pēc konkrēta laika varētu tikt rastas atbildes un šiem jautājumiem.

Juris Evertovskis, Annas Jansones vīrs, izteica sirsnīgu pateicību mikroblogošanas platformā “X” visiem tiem, kuri piedalījās aktīvā meklēšanā pēc viņa pazudušās sievas. Šis notikums, kas risinājies 12. novembrī, ir nesusi līdzi dziļu sāpju un neskaidrību, un Juris vēlas izteikt atzinību par visu sniegto atbalstu.

Iepriekšējā ziņojumā NRA jau bija aprakstījusi, ka Anna Jansone ar saviem četrus mēnešus veco meitiņu Luīzi Evertovsku pārsteidzoši pameta savu iepriekšējo dzīves vietu Rīgā, konkrēti Pētersalas ielā. Kopš šī brīža viņas atrašanās vieta ir nezināma, un šī notikuma dēļ saistītas bailes un neziņa ir klājušas pār viņas tuviniekiem un draugiem.

Lasi arī: Vēži būs enerģijas pilni, bet Svariem super veiksmīga diena; Dienas horoskops 19. novembrim visām zodiaka zīmēm

Lasi arī: Brīvības piemineklī starp trim zvaigznēm, izrādās, ir apslēpts vēstījums!

Valsts policija ātri reaģēja uz šo sarežģīto situāciju, izsludinot meklēšanas paziņojumu tajā pašā dienā, proti, 1. novembra vakarā. Diemžēl, nākamajā rītā, nomas automašīna, kurā atradās maza Luīze, tika atrasta pie Ķemeru tīreļa, taču ar lielu nožēlu jāatzīst, ka viņa bija devusies “prom” no šīs pasaules.

Šeit gan jāņem vērā to, ko pateica pazudušās Annas vīrs!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment