Paziņotas ļoti skumjas ziņas par Allu Pugačovu! Apbēdināti ne tikai fani, bet arī tuvākie ģimenes locekļi

Tomēr, kā saka, Alla Pugačova saprata, ka Kipra viņai nav piemērota. Tas ir vairāki ļoti būtiski iemesli. Slavenā dziedātāja sāka izjust intensīvu diskomfortu kājās, saasinot viņas esošās sirds problēmas.

Kā ziņo TheVoiceMag, apgabala iedzīvotāji apstiprina, ka Kipra no maija līdz oktobrim pārcieš karstu temperatūru, savukārt ziemas mēnešos pārmērīga mitruma dēļ ir auksti apstākļi.
Pēc koncerta Londonā oktobra beigās Maksims Galkins pēc atgriešanās sasauca ģimenes sapulci.

Šīs tikšanās laikā Alla Borisovna dalījās savās vēlmēs pārcelties uz pastāvīgu dzīvi Lielbritānijā. Atbildot uz to, Liza dedzīgi paziņoja: “26. novembrī mamma apmeklēs ballīti ar draugiem Londonā!

Visiem par pārsteigumu apstiprinājās, ka Alla patiesībā atrodas Londonā. Pretēji izplatītajam uzskatam viņa nebija aizņemta ar saviesīgiem pasākumiem, bet gan ar grandiozas rezidences izvēli, kur viņa plāno pārcelties kopā ar ģimeni pēc Jaungada svinību noslēguma.

Kad mēs runājām ar Allu, viņa izteica vēlmi, lai viņu dvīņi Harijs un Liza iegūtu izglītību Londonā. Šī pilsēta viņu sirdīs ieņem īpašu vietu, jo daudzus gadus tur mācās un dzīvo Kristīnas Orbakaites jaunākais dēls Deniss Baisarovs. Patiesībā viņam pat ir savs dzīvoklis pilsētā, kā ar Krievijas medijiem dalījās tuvs Pugačovas līdzgaitnieks.

Kopš 80. gadiem Londona Allas sirdī ieņēma īpašu vietu. Iespēja pārcelties uz pilsētu radās, kad Tims Raiss, slavenais britu dzejnieks un dramaturgs, kopā ar ABBA izteica uzaicinājumu viņai atveidot padomju lielmeistara sievu mūziklā Šahs.

Tomēr dziedātāja saņēma VDK padomu, kas viņai ieteica nepieņemt šo piedāvājumu. Neskatoties uz šo neveiksmi, Allas meita Kristīna Orbakaite 1991. gadā pēc mātes iniciatīvas devās uz Londonu. Tieši Londonā pasaulē nāca Kristīnas dēls Ņikita Presņakovs.

Leave a Comment