“Pazīmes, kas norāda – mirušo tuvinieku gari vēlas ar tevi sazināties”; Nenovērtē tās par zemu

Garu pasaule ir cieši saistīta ar dzīvo pasauli, un dažreiz gari dod mums zīmes, kas mūs vada un aizsargā. Viņi bieži atklāj sevi, kad piedzīvojam negatīvus notikumus savā dzīvē un jūtamies apmaldījušies un nenoteikti.

Ne visi var saprast, ka mirušie radinieki vēlas ar viņiem sazināties, lai virzītu viņus uz pareizā ceļa. Jums jābūt uzmanīgākam, lai nepalaistu garām pavedienus, ko jums sūta garu pasaule.

 

Lasi vēl: “Viņai ir bijuši daudz vīrieši”; kādas ir pazīmes, ka sievietei ir bijuši daudz vīriešu

 

Pazīmes, kas norāda, ka kāds no garu pasaules vēlas ar tevi sazināties:

Dzīvnieki uzvedas neadekvāti

Dzīvnieki ir noskaņoti uz neredzamajiem spēkiem ap mums un bieži darbojas kā mūsu ceļveži garīgajā valstībā. Viņi ir pirmie, kas sajūt citas pasaules enerģijas klātbūtni un var mūs brīdināt par garu vai citu būtņu tuvošanos.

Uzmanības pievēršana saviem mājdzīvniekiem var palīdzēt jums pielāgoties garu klātbūtnei jūsu mājās. Ja jūsu suns pēkšņi uzbudinās vai sāk luncināt asti, tas var liecināt, ka neesat viens. Tāpat, ja jūsu kaķis sāk pārmērīgi ņaudēt vai uzvesties neizskaidrojami priecīgi, tas var liecināt arī par gara klātbūtni.

Dzīvnieki var sajust, kad kaut kas ir ļauns, un viņi bieži reaģē ar agresiju, piemēram, šņāc vai riešanu.

 

Neizskaidrojamas temperatūras svārstības telpā

Ja savā istabā pamanāt pēkšņas, neizskaidrojamas temperatūras izmaiņas — piemēram, pēkšņu aukstumu, kas rada zosādu — tā var būt zīme, ka mājā mīt gars. Šādas temperatūras izmaiņas ir ne tikai zīme, bet arī brīdinājums.

Ja vispirms telpā jūtat neizskaidrojamu aukstumu un drebuļus, kam seko pēkšņs karstuma uzliesmojums, tas ir brīdinājums, ka viņi vēlas jums nodarīt ļaunumu. Nevajadzētu ignorēt šādu zīmi, jo tā jums tiek dota, lai jūs būtu gatavi un pasargātu sevi.

 

Elektrisko ierīču darbības traucējumi

Viesiem no garu pasaules ir ļoti augsta vibrāciju enerģija. Tas ir ļoti pamanāms dažādu elektroierīču darbībā. Gaisma sāk mirgot bez redzama iemesla, tā var ieslēgties un izslēgties, televizors var pats mainīt kanālus, bet radio ieslēdzas bez jebkāda iemesla.

Tev jābūt ļoti uzmanīgam, ja pamani, ka tas tavā mājoklī notiek atkārtoti. Ir vērts pievērst uzmanību tam, ko tieši gars vēlas jums pateikt, varbūt katru reizi, kad tas notiek, tiek atskaņota viena un tā pati dziesma? Vai viens un tas pats televīzijas šovs? Esi uzmanīgs, un tu spēsi atšifrēt zīmes no garu pasaules.

 

Turpini lasīt pārējās pazīmes nākošajā lapā

Leave a Comment