Pāvels Globa: šos cilvēki gaida nepieredzēta veiksme, nauda un panākumi- meklē sevi laimīgo sarakstā!

2023. gada martā senpersiešu kalendārā sākās Pāva gads, kas noslēgsies 2024. gada 21. martā. Kuram šogad veiksies pēc zoroastriešu horoskopa, sacīja slavenais astrologs Pāvels Globa.

Zoroastrijas totēma horoskops ir viens no slavenākajiem, un tas, kurš dzīvo saskaņā ar to, būs veiksmīgs un laimīgs. Zoroastrijas horoskops ir balstīts uz 32 gadu Saturna ciklu, planētu, kas astroloģijā simbolizē iekšējo kodolu.

Tieši tāpēc šis konkrētais horoskops atspoguļo cilvēka patieso būtību, viņa personības pašu kodolu.

Kopumā labs gads būs Pāva gados (1959. un 91.) dzimušajiem. Nākamais gads jums ir laiks, lai ieietu jaunā attīstības kārtā, kuru jūs varat īstenot tikai tad, ja saprotat un izlabosiet pagātnes kļūdas.

Šie cilvēki var 2023. gadā var piedzīvot kvalitatīvas pārvērtības, taču vispirms viņiem jāpabeidz agrāk iesāktais darbs.

 

Cilvēkiem, kas dzimuši Geparda (1958. un 90.) un Gulbja (1960. un 92.) gados, šis Pāva gads var kļūt ļoti veiksmīgs materiālajā jomā, kā arī būtiski nostiprināt viņu labklājību un sociālo stāvokli. Nākamajā gadā liktenis viņiem noteikti sagādās vairākas lieliskas iespējas.

Polārlāča (1963. un 95.) un zamšādas (1955. un 87.) gados dzimušajiem nākamais gads nes veiksmi biznesā un iespēju īstenot radošas ieceres.

Lasi vēl: “Viņi uzskatīja, ka viņš mūžībā devās, vienas personas pilnīgas vienaldzības dēļ, kas pret viņu izturējās formāli.”; Aizsaulē devās aktieris, kuram bija tikai 28 gadi

2023. gads viņiem būs veiksmīgas partnerības un harmonijas atrašanas laiks attiecībās ar apkārtējiem. Pāva gads tavā dzīvē solās ienest pozitīvas pārmaiņas, un tev galvenais ir nestāvēt uz vietas un mēģināt darboties domubiedru komandā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment