Pavasara vidus būs sarežģīts daudzām zodiaka zīmēm: Pāvela Globas astroloģiskā prognoze aprīlim VISĀM zodiaka zīmēm

Skorpions

Esiet uzmanīgi burtiski it visā. Briesmas var atnākt no jebkuras puses. Ja jūs esat vientuļš, jums būs iespēja satikt savu mīlestību, tāpēc nepalaidiet to garām. Šajā mēnesī jums būtu vērts paanalizēt nesenus pagātnes notikumus un sastādīt rīcības plānu tuvākajam laikam.

Strēlnieks

Aprīlis ir brīnišķīgs laiks, lai izanalizētu savus kāpumus un kritumus. Izplānojiet visu problēmu risinājumu. Noteikti atdodiet visus parādus. Tas attiecas arī uz dotajiem solījumiem. Neatstājiet aiz sevis nekādas astes.

Mežāzis

Šajā mēnesī diezin vai notiks kaut kas globāls. Veiksmes būs pret jums labvēlīga, ja uzsāksiet kaut ko jaunu. Jūsu radinieki un tuvinieki sniegs atbalstu burtiski it visā. Tomēr pagaidām nevajadzētu veidot lielus nākotnes plānus. Vienkārši izbaudiet dzīvi.

Lasi vēl: Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis parakstījis jaunu likumu, kas ietekmē pilnīgi visus Ukraina dzīvojošos

Ūdensvīrs

Nebaidieties kaut ko mainīt savā dzīvē. Pārmaiņas būs iepriecinošas. Tomēr no jums arī prasīs strādīgumu un pacietību. Atbildīgi pieejiet pie savu pienākumu izpildes, un tad jūs ātri gūsiet panākumus. Veltiet uzmanību radiniekiem.

Zivis

Šajā mēnesī jūs varat izjust zināmu apjukumu un apātiju. Jums būs grūti izvēlēties, kāda virzienā doties. Pacentieties palaist vaļā situāciju. Pakāpeniski jūs sapratīsiet, ko nepieciešams darīt. Veiciet nelielu remontu savā mājā.

Leave a Comment