Patiess stāsts par miskastnieku Miljonāru – “Pārtikai es netērēju vairāk par 10 Eiro mēnesī!”

Heincs B. nesen izņēmis 700 000 eiro skaidrā naudā, lai segtu izdevumus saistībā ar viņa jaunāko nekustamā īpašuma iegādi, kas ir viņa desmitā māja. Savukārt, vēl 100 000 eiro viņš tur ieguldījis termiņnoguldījumos citā bankā, norādot uz jaunajiem ekonomiskajiem izaicinājumiem, kas nepieciešama finanšu prasmes pielāgošanai.

Heincs B. pauda savu viedokli, teikdams: “Citādi vairs nav nekādu procentu!”

Kāpēc Heincs B. izvēlas ieguldīt naudu īpašumos? Viņa skaidrojums ietver vairākas interesantas finanšu stratēģijas. Pirmkārt, viņš norāda, ka īpašumi saglabā vērtību pat inflācijas apstākļos, un tāpēc viņš izvēlas ieguldīt šajā nekustamajā īpašumā, lai minimizētu vērtības zaudējumus.

Kā papildu alternatīvu viņš min arī zelta iegādi, kas ir viens no tradicionālajiem līdzekļiem vērtības saglabāšanai.

Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši zvaigžņu zīmes, kuru dzīve pavasarī krasi mainīsies uz labo pusi

Tomēr viņa interese par nekustamo īpašumu nepārprotami iet vēl tālāk. Heincs B. izceļ savu priekšroku mājokļiem, kas ir viegli pieejami ar velosipēdu. Šajā izvēlē ir praktiska pieeja – viņš pats veic visus remontdarbus saviem īrniekiem.

Šāda pašnodarbinātība, kā viņš uzsver, ietaupa ievērojamu naudas summu. Piemēram, viņš norāda, ka amatnieki par pusstundu prasa 55 eiro, un viņam šķiet, ka šāds izdevums īrētā mājokļa remontam ir pārāk augsts.

Lasi arī: Valsts Prezidents nācis klajā ar būtisku paziņojumu un aicina sabiedrību pievērst uzmanību svarīgai informācijai!

Šī dzīves filozofija parāda viņa apņēmību optimizēt izdevumus un racionāli izturēties pret naudas līdzekļiem.

Viņš ēdienu meklējot no vietējām miskastēm, jo cilvēki izmet tik daudz derīga ēdiena un tas viņam nešķiet saprotams. Viņš mēnesī iztērē līdz 10 Eiro, galvenokārt eļļām un gatavošanas lietām, ko miskastē atrast nevar.

Kādas ir Jūsu domas par šādu miljonāru dzīvesveidu?

 

Arī interesanti: Tagad arī es cītīgi vācu kartupeļu mizas un aizvedu uz vasarnīcu: avenes ir neticami lielas un saldas

Leave a Comment