Pat nedomājiet par šo ēdienu likšanu Jaungada galdā, ja vēlaties veiksmīgu 2023. gadu

– Zilo tīģeri aizstāj 2023. gada simbols – Melnais ūdens trusis.

Šis dzīvnieks dod priekšroku galvenokārt augu barībai, kam vajadzētu būt Jaungada galda pamatā. Trusis nenovērtēs lielu daudzumu garšvielu un garšvielu. Viņam patiks īpaši svaigi nesen gatavoti produkti.

Lasi vēl: No kā jāatbrīvojas pirms Jaunā gada, lai Jaunajā 2023.gadā veiksme un labklājība tevi nepamet

Visbeidzot, lai novietotu gada simbolu, ideāli ir likt galdā savus iecienītākos truša ēdienus – burkānus un ābolus. Mēs atceramies viņu svaigo izskatu.

Trusim nav nekas pretī, ka galds ir pilns ar dažādām krāsām. Gada simboli ir balts, zils, melns un zaļš. Neaizmirstiet rūpīgi apsvērt galda klājumu un pievienot tam šīs krāsas.

Šeit ir ēdienu saraksts, kas palīdzēs iegūt ūdens truša labvēlību

Šeit – jebkuri svaigi salāti no dārzeņiem un augļiem, sviestmaizes, kartupeļu garnīrs, zivis, prosa jūras veltes, dažādi graudaugi, rīsi, sulas, tēja un kafija. Ir atļauti kvalitatīvi alkoholiskie dzērieni, piemēram: vīns, liķieris, šampanietis.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosaukusi 4 Zodiaka zīmes, kas kļūs bagātas 2023. gada janvārī

Šeit jūs varat izpētīt 10 populārākos Jaungada salātus

Siļķe kažokā, tradicionālā Olivjē, kas šogad kļuvis ļoti, ļoti dārgs, Cēzara, Mimozas un Krabja. Ir arī salāti ar vistu un ananāsiem, ar garnelēm un kalmāriem. Visvairāk Jaungada salātu bija meža (sēņu) salāti un grieķu salāti.

COMMENTS

  • <cite class="fn">binance bot python</cite>

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Leave a Comment