No kā jāatbrīvojas pirms Jaunā gada, lai Jaunajā 2023.gadā veiksme un labklājība tevi nepamet

Lai piepildītu māju ar pozitīvu enerģiju pirms Jaunā gada un sauktu tajā veiksmi, jums vajadzētu atbrīvoties no šādām lietām.

 

Ieejiet Jaunajā gadā ar pozitīvu enerģiju piepildītu māju, un tad Fortūna pavērsīsies pret jums.

 

Virtuve:

Virtuve ir vieta, kur sieviete pavada daudz laika un, protams, vieta, kurai piemīt īpašs maģisks spēks. Tāpēc jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem attiecībā uz to, kas notiek un tiek uzglabāts jūsu virtuvē. Jums jāsaprot, ka visam, kas jūs ieskauj, ir tieša ietekme uz jūsu dzīvi.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosaukusi 4 Zodiaka zīmes, kas kļūs bagātas 2023. gada janvārī

Virtuvē, pirmkārt, jāatbrīvojas no saplēstiem traukiem un citiem bojātiem virtuves priekšmetiem. Atbrīvojamies arī no saplīsušām iekārtām, kuras nevar salabot. Īpašu uzmanību pievēršam lupatām, sūkļiem, kas jau ilgu laiku ir jūsu lietošanā.

Šādas lietas ne tikai izdala nepatīkamu smaku, bet arī ļoti negatīvi ietekmē jūsu enerģiju. Neaizmirstiet veikt revīziju ledusskapī, lai atbrīvotos no produktiem un zālēm, kurām beidzies derīguma termiņš.

Obligāta izmešana attiecas uz virtuves dvieļiem, kas jau ir izbalējuši, veci, nolietoti, kas nav mazgāti, kā arī bojāti priekšauti. Šādas lietas atņem jūsu veiksmi un veiksmi, bet tā vietā piesaista jums Sl***bas, ģimenes skandālus un strīdus, kā arī sabojā jūsu garastāvokli ar savu izskatu.

Gaitenis un dzīvojamā istaba:

Gaitenī var atrast kaudzi nevajadzīgu lietu, kuras jau sen vajadzēja izmest. Tās ir saplēstas kurpes, novalkātas jakas, vecas avīzes un žurnāli, tukšas apavu krēma kannas.

Noteikti izmetiet saplēstās un vecās čības, tās piesaista nabadzību. Rūpīgi apskatot visas atvilktnes un plauktus, var atrast daudz atkritumu, kas steidzami jāizmet.
Atbrīvošanai tiek pakļauti arī kaltēti ziedi, kas pievelk jums bēdas un bēdas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Leave a Comment