Pašmāju mūziķis Ainārs Mielavs izplata soctīklos ierakstu, kur lūdz palīdzību – kas notiek?

Ainārs Mielavs sāka mācīties Rīgas Lietišķās mākslas vidusskolā, turpinot izglītību Latvijas Mākslas akadēmijas dizaina grafikas nodaļā.

 

Pēc LMA pabeigšanas viņš strādāja kā gleznošanas skolotājs RLMV, un vienlaikus bija diskotēkas “Poly disco” vadītājs Rīgas Poligrāfiķu kultūras namā.

 

“Mūziķis dalās ar aicinājumu: 2024. gada februārī tiks atgādināti 50 gadi kopš pirmās disko lekcijas Latvijā, kas vēlāk pārtapa par POLY DISCO, pulcējot dejotājus.

Poligrāfiķu Kultūras namā līdz pat 1989. gadam. Es meklēju dejojošo aculiecinieku attēlus. Lūgums publicēts to manā Facebook kontā. vai sūtīt privātajā ziņojumā.”

 

Ainārs Mielavs ieguva plašāku sabiedrības atzinību 1985. gada “Mikrofona” dziesmu aptaujā ar dziesmu “Nedalāmā”, ko viņš izpildīja kopā ar Uldi Marhilēviču un Jāni Baltausu.

Šī dziesma kļuva par vienu no laureātēm šajā dziesmu aptaujā.

 

Lasi vēl: Ģimenes ārsti vēlas pamatīgi mainīt pacientu vizītes kārtību: ”Saprotam, ka daudzi netiks pie mums, bet nav citas izvēles”

 

Šie sasniegumi motivēja Aināru Mielavu meklēt iespējas dibināt savu mūzikas grupu, kas spēlētu mūziku, tuvu viņa sirdij un iedvesmai, ņemot par pamatu tolaik populāro roka grupu “U2” un “The Police” stilu.

 

 

Tikmēr mūziķis Ralfs Eilands saka paldies visiem, bet par ko? Uzzini!

 

Turpini lasīt, par ko Ralfs saka paldies, nākošajā lapā

Leave a Comment