Pašas cietsirdīgākās un ļaunākās zodiaka pārstāves; Viņa neatkāpsies, kamēr Jūs netiksiet pilnībā iznīcināts

Cietsirdība lielākoties ir raksturīga vīriešiem. Tomēr arī dažas daiļā dzimuma pārstāves mēdz būt tik ļoti agresīvas, ka spētu konkurēt ar pašiem bīstamākiem vīriešiem.

Pieliekot klāt sievišķo viltību un mainīgo garastāvokli, jūs sapratīsiet, ka būt bīstami dzīvot ar šādu asinskāro būtni!

Vēzis

Vēža zīmes sievietes tiek uzskatītas par sievišķības un maiguma etalonu. Tomēr viņas ir pilntiesīgas atrasties šajā sarakstā. Lai arī jautras un bezrūpīgas, viņas viegli aizsvilstas. Pietiek ar vienu nejaušu vārdu, lai Vēzis uzliesmotu kā sērkociņš, un viņu būs grūti nomierināt.

Turklāt komplektā Vēžu nesavaldībai un spējai izpūst no mušas ziloni, viņu sievietes ir arī viegli aizvainojamas. Vīriešiem, kas ir informēti par šādu Vēžu īpatnību, vienmēr jābūt gataviem nedēļām vai pat mēnešiem ilgi lūgties viņas piedošanu, turklāt jārēķinās, ka tas jādara stāvot uz ceļiem. Tiesa gan viņas aizvainojums ir naivs un bērnišķīgs, tāpēc arī viņas atriebība nekad nebūs asinskāra.

Jaunava

Jaunavas atstāj gādīgu un omulīgu namamāšu iespaidu, tomēr tikai tuvinieki zina, ka Jaunavas patiesībā ir īsti mājas tirāni. Viņas ir patiesas savu māju saimnieces, un viss tiek pakļaut tikai un vienīgi viņām. Tie kas atteiksies dzīvot pēc Jaunavas noteikumiem, tiks pakļauti ikdienas teroram.

Dienu no dienas jūs vajās Jaunavas dzēlīgās piezīmes, turklāt tas tiks darīts skaļi, padarot jūs par apsmieklu citu cilvēku acīs. Ar savām žultainām piezīmēm Jaunava novedīs jūs līdz baltkvēlei.

Viss, kas viņai ir vajadzīgs, ir jūsu atvainošanās un pakļaušanās. Bet vienīgā iespēja izvairīties no šāda likteņa, ir laisties lapās, vai vismaz turēt viņu pa gabalu.

Mežāzis

Vērīgas un nedaudz vēsas Mežāžu zīmes sievietes visai reti pielaiž sev klāt vīriešus. Vīrietim jāatbilst augstiem atlases standartiem, jābūt konkrētam, saprotamam un pakļāvīgam.

Atverot savu sirdi un dvēseli, atceraties, ka Mežāži ir cietsirdīgi, un šādas sievietes ar apbrīnojamu neatlaidību centīsies pakļaut sava vīrieša gribu, izmantojot pat aizliegtos paņēmienus.

Turklāt Mežāži nevar lepoties ar to augstāko intelekta līmeni, tāpēc risinot konfliktus, visai bieži var pielietot fizisko spēku, nekautrējoties iekaustīt arī acīmredzami vājāku pretinieku.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment