“Pārbaude balstīta uz noteiktu krāsu izvēlēm un to saistību ar personību.”; Izvēlies vienu apli un noskaidro, kas tam sakāms par tevi

Šodienas pārbaude ir balstīta uz Lušera testa principiem. 1947. gadā Makss Lūšers izveidoja pirmo emocionālā un psiholoģiskā novērtējuma testu, kas balstīts uz noteiktu krāsu izvēlēm un to saistību ar personību.

 

Es iesaku jums veikt īsu, bet izklaidējošu pārbaudi, kas palīdzēs noteikt jūsu psiholoģiskās īpašības.

Pārbaude aizņems tikai 2 minūtes!

 

1. aplis.

Spēks

Ja esat izvēlējies šo loku, tas nozīmē, ka jums ir spēcīga un izlēmīga personība. Tu apzinies savu potenciālu un tiecies sasniegt augstus rezultātus dažādās dzīves jomās. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka, lai attīstītu šo potenciālu, ir nepieciešams veikt dziļu pašpārbaudi un strādāt pie sevis attīstības.

Tu esi ļoti prasīgs pret sevi un savu darbu, jo tiecies pēc pilnības. Jūs esat pilnībā iegrimis savos projektos, veltot tiem maksimālu uzmanību. Neaizmirstiet par tuvinieku nozīmi un attiecībām ar viņiem.

Ir svarīgi atzīmēt, ka šāds uzvedības stils var radīt zināmas grūtības saziņā ar citiem cilvēkiem. Daži var uzskatīt, ka jūs esat uzstājīgs vai grūti sazināties, jo jūs izvirzāt augstus standartus sev un apkārtējiem.

Jūs saprotat, ka katram cilvēkam ir savas īpašības, un jūsu standarti ne vienmēr sakrīt ar viņu uztveri.

2. aplis.

Pozitīvi

Ja izvēlējāties šo loku, tas nozīmē, ka esat patiesi pozitīvs cilvēks. Jūsu pasaules uztvere vienmēr ir piepildīta ar optimismu un ticību labākajam. Jūs esat pārliecināts, ka katrs cilvēks ir spējīgs mainīt savu dzīvi uz labo pusi, ja neatlaidīgi strādā un nezaudē cerību.

Jūs uzskatāt, ka pat grūtos brīžos ir svarīgi saglabāt optimismu un raudzīties nākotnē ar atvērtu sirdi. Turklāt jūs izceļas ar godīgumu un atbildību. Uzņemoties saistības, jūs vienmēr cenšaties tās izpildīt laikā un atbilstošā līmenī.

Lasi vēl: “8.oktobrī aizsaulē devies talantīgs mūziķis un dziesmu autors”; šis ir milzīgs zaudējums

Jums ir svarīgi saglabāt savu reputāciju un nekaitēt citiem. Tu esi atvērts komunikācijai un māki atrast kopīgu valodu ar cilvēkiem. Jūs esat saprotošs un piedodošs, palīdzat citiem un izbaudāt sociālo mijiedarbību. Jums patīk dalīties idejās un pieredzē un meklēt jaunus veidus, kā atrisināt problēmas.

Kopumā visas šīs īpašības palīdz jums dzīvot interesantu un bagātu dzīvi, atrodot harmoniju ar apkārtējo pasauli un ar sevi.

Turpini lasīt, kādi ir pārējo apļu skaidrojumi, nākošajā lapā

Leave a Comment