Pāragri mūžībā devies godalgots sportists; viņš šo pasauli pameta vien 52 gadu vecumā

Pāragri mūžībā devies godalgots sportists. Viņš šo pasauli pameta vien 52 gadu vecumā. Ģimene un viņa atbalstītāji ir ļoti apbēdināti un satriekti. 

Cilvēka dvēsele pēc nāves obligāti nāk atvadīties no saviem tuviniekiem un vietas, kur mirušais bija laimīgs. Būtu iespējams tam neticēt, taču daudzās cilvēku liecības neatstāj iespēju neticēt pat visstingrākajiem skeptiķiem.

Pamanīt mirušā Dvēseles ierašanos var dažādi. Kad cilvēks nomirst, viņa dvēsele atstāj ķermeni. Tā atrodas blakus ķermenim vissmalkākās matērijas veidā, kas cilvēka acīm nav redzama. Dvēsele, atstājusi ķermeni, neapzinās, ka ir iestājusies fiziskā nāve.

Tikai pēc kāda laika tā saprot, ka no ārpuses skatās uz ķermeni un visu apkārt notiekošo. Kad Dvēsele saprot, ka ir atbrīvojusies no ķermeņa, tā atstāj ķermeņa atrašanās vietu un var doties tur, kur tā bija laimīga: mājās, kur cilvēks dzīvoja, un pie tiem cilvēkiem, kuri tai bija svarīgi.

Dažreiz Dvēsele pēc iziešanas no ķermeņa atgriežas tajā. Šo parādību sauc par klīnisko nāvi. Cilvēki, kas piedzīvojuši klīnisko nāvi, stāsta, kā viņi paceļas un paskatās uz savu ķermeni no augšas.

 

Svētdien, 52 gadu vecumā, aizgājis cienījamais Čehijas hokeja izlases vārtsargs Romans Čehmāneks.

Romans Čehmāneks ieguva Nagano olimpisko spēļu čempionu titulu 1998. gadā, kad izlases vārtus sargāja kopā ar Dominiku Hašeku. Viņš piedalījās vairākos Pasaules čempionātos, kur ieguva divas zelta un vienu bronzas medaļu.

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Čehmāneks 2002./2003. gadā kopā ar Filadelfijas “Flyers” komandas biedru Robertu Ešu ieguva Viljama Dženingsa balvu kā vismazāk vārtus ielaidušais vārtsargs.

Lasi vēl: Tiek publiskota ļoti emocionāla saruna ar pazudušās Annas vīra tuvinieci: ”Pagājušas 11 dienas kopš Anna ir pazudusi”

Viņš arī pārstāvēja Losandželosas “Kings” komandu NHL, taču viņa karjera pasaulē spēcīgākajā hokeja līgā pārtraukās ar 2004./2005. gada sezonas lokautu. Čehmāneka NHL karjerā četrās sezonās 212 mačos vidēji ielaida 2,08 ripas un atvairīja 91,9% metienu.

 

Leave a Comment