Padomi, kā savu dienu padarīt labāku – ātri vien jutīsies labāk!

Sakārto nākamās dienas drēbes iepriekšējā vakarā

Vienkārši izdari to. No rīta tu sev tādā veidā ietaupīsi tik daudz laika. Tu vari arī nolikt malā divus tērpus, ja domā, ka no rīta tavas domas varētu mainīties.

Uzstādi savu kafijas automātu

Ja tev ir kafijas automāts ar taimeri – nevar būt nekas labāks. Uzstādi to uz noteiktu laiku, lai tās sāktu tev gatavot gardu kafiju, kamēr tu trausies ārā no gultas.

Mosties agrāk

Uzstādi modinātāju par 15 minūtēm agrāk nekā parasti. Novieto to vietā, kuru nespēj aizsniegt – tas tev liks celties kājās, lai izslēgtu. Tādā veidā tu nespēsi aizgulēties.

Dodies uz gaismu

Saules gaisma ir labākais motivātors, lai tu spētu pamosties, tomēr tumšajos rītos ir pagrūti atrast kādu saules staru, tādēļ ieslēdz istabā gaismu. Tā liks tavām smadzenēm sākt darboties.

Dzer ūdeni

Lai organisms pamostos, labākais, ko darīt, ir iedzert aukstu ūdeni. Vēl labāk ir pievienot tam citronu. Atver aizkarus un izstaipies, kamēr dzer savu rīta ūdens glāzi.

10 minūšu kardio

Rīta kardio treniņš uzlabos gremošanas sistēmas darbību, kā arī dos papildus enerģiju.

Uzstādi mērķi

No rīta mazliet relaksējies, pameditē un uzstādi vienu mērķi jaunajai dienai. Tas var būt kaut kas tik ikdienišķs kā pabeigt kādu projektu, bet vari izvēlēties arī ko interesantāku, ko jau sen esi vēlējies izdarīt. Tu jutīsies daudz motivētāka.

Izej no mājas laicīgi

Lai nebūtu jāpiedzīvo stresa pilna situācija, izej no mājas 5 minūtes pirms ierastā laika. Tādā veidā dienas laikā tu būsi daudz mierīgāks.

Paēd brokastis

Brokastis ir svarīgākā ēdienreize, un ir tik daudz lietu, ko no rīta vari pagatavot pavisam īsā laikā.

Avots: popsugar.com

Leave a Comment