Omikrona izplatība ir šaušalīgi strauja, mums ir jāpieņem mēri! Iedzīvotājiem nepatiks..

Var gadīties, ka būs otrā. Tas, ko mēs šobrīd gatavojamies darīt, ir, ka mēs esam ieplānojuši resursus. Mēs paredzam, ka nākamajā gadā varētu būt nepieciešami līdz pat trīs miljoni balstvakcinācijas epizožu. Mums attiecīgi ir pasūtīts arī liels vakcīnu daudzums, dažādu ražotāju, lai spētu to nodrošināt tad, ja tas būs nepieciešams… Mēs esam pasūtījuši ļoti daudz MRNS vakcīnu: gan “Comirnaty” – “Pfizer-Biontech”, gan “Modernas” “Spikevax”.

Mums ir liels portfelis. Mums ir, manuprāt, nākamajam gadam vairāk nekā trīs miljoni MRNS vakcīnu vien, nemaz neskaitot “AstraZeneca” un “Janssen”, kuri mums droši vien visdrīzāk būs izmantojami ziedošanai un pārdošanai citām valstīm, kurām tās ir vairāk nepieciešamas.”

Veselības ministrija lēš, ka nākamajā valdības sēdē 21. decembrī varētu lemt par ārkārtas situācijas atcelšanu, līdz ar to arī būtiskiem atvieglojumiem personām, kurām ir Covid-19 sertifikāti, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Pāvels Globa nosaucis tās zodiaka zīmes, kuras varēs kļūt bagātākas 2022. gadā. PILNĪGI NOPIETNI!

“Mēs varam padarīt pieejamākus kultūras pasākumus, palielināt dalībnieku skaitu, samazināt kvadrātmetru prasību veikalos, atteikties no darba laika ierobežojumiem lielākajā daļā jomu un tā tālāk.

Tātad – būtiska pretimnākšana, ja ir stabila situācija.

COMMENTS

Leave a Comment