Olga Rajecka dusmīga uz AS “Sadales tīkls”. “Mums pēkšņi pazuda elektrība un tad man bija viss skaidrs”

Dziedātāja Olga Rajecka jau ilgāku laiku bija spiesta maksāt AS “Sadales tīkls” par pakalpojumu, ko nemaz nesaņēma, vēsta TV3 raidījums “Bez tabu”.

“Es uzskatu, ka tas nav godīgi pret mani, jo es šo elektrību nepatērēju. Trīs fāzes man nav. Es maksāju par trim fāzēm, bet saņemu vienu. Es “nodedzinu” mēnesī kādus 19 eiro, bet man jāmaksā 47 eiro,” savu sašutumu raidījumam pauž dziedātāja.

To, ka maksā par pakalpojumu, kuru nesaņem, Rajecka uzzinājusi nejauši pagājušajā gadā. “Mums pēkšņi pazuda elektrība. Sita ārā korķus, nesapratām, kas notiek.

Izsaucām “Sadales tīklu”, viņi atbrauca, tad sāka kaut ko mērīt, teica, ka mums jānomaina par saviem līdzekļiem visi tie vadi, ko viņi 2005. gadā likuši, jo tie esot sakusuši, sabojājušies. Viņi man uztaisīja tā, ka man ir viena fāze. Tas nozīmē, ka es nevaru ieslēgt vienlaicīgi gludekli ar tējkannu, jo man sit tad elektrību ārā,” stāsta dziedātāja, raksta jauns.lv

Tā kā Rajeckai ir jāmaksā par trim fāzēm, tad arī viņa gribētu saņemt pretim atbilstošu pakalpojumu. “Es viņiem zvanīju. Viņi teica, ka līdz elektrības skapim viņi man piegādā trīs fāzes, pārējais esot manā ziņā.”

Lasi vēl: Skumjas ziņas par dziedātāju Antru Stafecku

Lūk, kā ”Sadales tīkls” atbild uz šo situāciju – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment