“Nu ko – esam sagaidījuši rudeni!”; 3 Zodiaka zīmes, kurām ir visspēcīgākā saikne ar rudeni

SKORPIONS

Skorpions sāk atdzimt kā Fēnikss no pelniem rudenī. Krītošās lapas un mainīgie gadalaiki liek viņiem justies saistītiem ar nāvi un atdzimšanu. Šī zodiaka zīme simbolizē rudens tumsu, noslēpumu un burvību. 

Skorpions, kuru pārvalda Plutons, planēta, kas nosaukta pazemes dieva vārdā, ir apsēsts ar visu okulto. Oktobra un Helovīna drūmā noskaņa liek tiem atdzīvoties. Tieši šī enerģija ievelk mūs tumšajos dziļumos, kurus Skorpionam patīk izpētīt. 

Viņi jūt mierinājumu šausmu filmu maratonos un kolektīva koncentrēšanās uz visu, kas ir rāpojošs. Šī sezona prasa arī vairāk introspektīvu gadalaiku, un Skorpioniem ir tendence apmaldīties savās iekšējās darbībās. Viņi nekad nejūtas tik pārliecināti, kā krītot.

STRĒLNIEKS

Ja ir kāda lieta, ko Strēlnieks mīl vairāk par visu, tās ir pārmaiņas. Līdz rudenim viņi ir noguruši no visas vasaras — karstuma, drēbēm un aktivitātēm. Strēlnieks vienmēr ir gatavs kaut kam jaunam – viņiem ir nepieciešams jaunums. Gadalaiku un ainavu maiņa viņiem šķiet burvīga brīvdiena. Strēlnieku aizrauj arī spēcīgās laikapstākļu svārstības šajā laikā. Viņiem patīk, ka kādu dienu viņi var pamosties vēsā laikā, vēlāk pavadīt siltu pēcpusdienu un nakti pārsteigt pērkona negaiss. 

Lasi vēl: Mārtiņa Sirmā dzīvē ļoti skumjš pavērsiens; viņš atzīst, ka jūtas ļoti slikti

Enerģija gaisā liek viņiem vēlēties justies mājīgi savā milzīgajā kaudzē. Strēlnieku stiprā saikne ar rudeni ir saistīta arī ar jautrajām brīvdienām. Strēlniekam šajā sezonā atdzīvojas ar kopienu, svētkiem un ceļojumiem.

Leave a Comment