53 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams dziedātājs, kurš ar savu spozmi spēja apburt ikvienu

53 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams dziedātājs, kurš ar savu spozmi spēja apburt ikvienu un ar savu pozitīvo attieksmi spēja smaidu raisīt ikvienā. 

Vairākos pētījumos, kas sākās 1996. gadā, piedalījās dažādu jomu speciālisti: fiziķi, matemātiķi un psihologi. Kopā zinātnieki strādāja, lai izprastu cilvēka dvēseles pastāvēšanas un attīstības iespējas.

Kā izrādījās, tās atrašanās vieta ir mikrotubulas dzīvas būtnes smadzenēs. Pētnieki ir pārliecināti, ka šajā vietā atrodas dati par cilvēka iepriekšējām dzīvēm un viņa reinkarnāciju skaitu.

Brīdī, kad iestājas klīniskā Nā*e, cilvēka smadzenes zaudē savu darbību, bet dvēsele kopā ar savu “datu bāzi” turpina pastāvēt, saglabājot svarīgu informāciju. Pateicoties tam, cilvēks spēj atcerēties, kas ar viņu noticis agrāk, pēc daudziem tā sauktās “augšāmcelšanās” gadījumiem.

 

Kīts Džefersons, filmu “Hateful Eight” un “Django Unchained” aktieris mirst 53 gadu vecumā.

Kīts Džefersons, aktieris, kurš strādāja Kventina Tarantīno filmās Django Unchained, The Hateful Eight un Once Upon a Time in Hollywood, ir Mi**s. Viņam bija 53.

Džefersons nomira ceturtdien, laikrakstam The Hollywood Reporter pastāstīja viņa pārstāve Nikola Sentdžona. Augustā viņš paziņoja, ka viņam ir diagnosticēts vēzis.

 

“Ik pa laikam Dievs jums dos izaicinājumu un atstās jums to atrisināt,” viņš rakstīja. “Kad man pirmo reizi tika diagnosticēts vēzis, man bija jāapstājas, jāapstājas un es nevēlējos dalīties ar kādu. Ne mana ģimenē, ne paplašinātā sabiedrībā. Šodien es beidzot esmu vietā, kur dalīties, jo mana ticība kļūst stiprāka.”

Lasi vēl: Mārtiņa Sirmā dzīvē ļoti skumjš pavērsiens; viņš atzīst, ka jūtas ļoti slikti

Dzimis 1970. gada 7. aprīlī Hjūstonā, Džefersons ieguva bakalaura grādu mūzikas teātrī no U.S International Sandjego un MFA aktiermākslā Arizonas Universitātē. Viņš ieguva savu pirmo lomu ekrānā filmā Boys on the Side (1995).

Viņš atveidoja Pudiju Ralfu līdzās Džeimijam Foksam, Leonardo Di Kaprio un Samuelam L. Džeksonam filmā Atbrīvots Django (2012), pēc tam parādījās Čārlija lomā filmā The Hateful Eight (2015) un zemes pirāta Kīta lomā filmā Once Upon a Time in Hollywood (2019).

Leave a Comment