Novembrī šo zodiaka zīmju dzīvē notiks dramatiskas pārmaiņas, kuras ietekmēs visu dzīvi

Ūdensvīriem novembrī veiksies. Viņi spēs pārvarēt šķēršļus un īstenot iecerēto. Jaunas iespējas karjeras un finanšu jomā palīdzēs viņiem nostiprināt savas pozīcijas un panākt stabilitāti.

Saskaņā ar horoskopu, lai palielinātu uzkrājumus, ieteicams paļauties uz konsekventu ienākumu avotu. Par prioritāti ieteicams noteikt nenokārtoto parādu atmaksu pirmo sešu mēnešu laikā, jo uzkrātie ienākumi būs nepieciešami gada otrajā pusē.

Ja kāda nodarbošanās ir saistīta ar starptautiskiem sakariem, ir ticams, ka gada otrajā pusē ienākumi var rasties no ārzemēm. Kopumā monetārajā jomā tiek prognozēts stabils finansiālais stāvoklis.

 

 

Vēl viena laimīga zodiaka zīme novembrī ir Zivis. Šai zīmei izdosies realizēt savas radošās idejas, kā arī piesaistīt citu cilvēku atbalstu un uzmanību. Zivis spēs pārvarēt visas grūtības un gūt panākumus savos centienos.

Lasi vēl: Jauna mīlas eksplozija. Astrologi 3 zodiaka zīmēm prognozē kaislīgu romantiku no 22. oktobra

Tomēr nav jāuztraucas, jo jūs saņemsiet nepieciešamo finansiālo atbalstu, lai aizsargātos pret gaidāmo finanšu krīzi. Tiek prognozēts, ka ekonomiskie apstākļi gada otrajā pusē uzlabosies; tomēr, pateicoties Saturna ietekmei, jūsu spēja uzkrāt uzkrājumus būs ierobežota.

Ieteicams ievērot piesardzību, plānojot investīcijas nākamajam gadam.

Leave a Comment