Noslēgusies Lieldienu pabalsta izmaksa

Š. g. 31. maijā noslēdzās Ventspils pilsētas pašvaldības Lieldienu pabalsta izmaksa atsevišķām iedzīvotāju grupām. Laika periodā no 25. marta līdz 31. maijam Lieldienu pabalstu saņēmušas 6915 Ventspilī deklarētās personas, šim mērķim izlietojot pašvaldības budžeta līdzekļus 200 tūkst. eiro apmērā.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz Lieldienu pabalstu 29 eiro apmērā varēja saņemt atsevišķas iedzīvotāju grupas – Ventspils pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti un bērni ar invaliditāti.

Iedzīvotājiem bija iespēja šo materiālo atbalstu saņemt dažādos veidos: skaidrā naudā Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasēs, ar pārskaitījumu uz bankas kontu vai ar piegādi mājās.

Saskaņā ar Ventspils domes pārvaldes struktūru, Ventspils pilsētas Sociālais dienests ir pašvaldības iestāde, kas darbojas atbilstoši sociālo jomu regulējošiem normatīvajiem aktiem un sniedz Ventspils pašvaldības iedzīvotājiem sociālo palīdzību, kā arī organizē un sniedz sociālos pakalpojumus.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils pilsētas iedzīvotājiem iespējams saņemt Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils pilsētas Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī interneta mājas lapā https://www.ventspils.lv un sociālajā tīklā „facebook”.

Leave a Comment