Nosauktas 3 Zvaigžņu Zīmes, kuras maijā diemžēl var piemeklēt bankrots….

Foto – Pexels

Ezotēriķi ir noteikuši tās Zvaigžņu zīmes, kuras maijā var palikt bez naudas. Tā būs viena no karmiskajām mācībām, kas tām godam jāiztur. Šie cilvēki diemžēl burtiskā nozīmē var piedzīvot bankrotu.

Pavasara beigās šie cilvēki iztukšos savus maciņus. Ezotēriķi iesaka pareizi noteikt finanšu prioritātes, lai šādas problēmas nerastos. Tomēr ir diezgan naivi to gaidīt no šīm Zvaigžņu zīmēm, jo viņi joprojām nav iemācījušies tērēt savu naudu. Tur, kur ir nepieciešams taupīt to, viņi to izšķiež pa labi un pa kreisi. Pretēji tam, kad būtu nepieciešams ieguldīt savus līdzekļus, investējot vai pilnveidojot sevi, viņi taupa. Visu dara aplami! Tad nu šoreiz “mācība” būs nākusi no pašām Zvaigznēm.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Runa ir par 3 Zvaigžņu zīmēm.

Zivis

Foto – Pexels

Diemžēl ar Zivīm ir tā kā ir – šie cilvēki absolūti neprot naudu taupīt un vispār – viņu maciņā vienmēr ir haoss. Un vispār, viņiem tāds vārds kā “grāmatvedība” ir diezgan izteikts svešvārds. Tieši kā augstāk aprakstīts, viņi izrīkojas ar savu naudu – tērē pa labi, pa kreisi visvisādos štruntos. Bet tad, kad vajadzētu padomāt, piemēram, par savu izglītību, pēkšņi viņiem šķiet, ka viss ir ļoti dārgi un tas viss viņiem nemaz neesot nepieciešams. Tā nu maijs ir nācis ar mācībām no pašām zvaigznēm – tās “ierādīs” viņiem vietu un visticamāk, iemācīs arī matemātiku. 2+2 ir tikai 4, nevis 6 vai 8 kā viņiem likās, kad viņi pirka dārgas lietas, kuras viņiem nepavisam nevajag.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment