No marta beigām ”Omnivai” un ”Tet” gaidāmas spēcīgas izmaiņas: ”Jauns aprīkojums”

Jau no 28.marta daudzviet Latvijas pakomātos būs gaidāmas jaunas izmaiņas. Īsu brīdi iepriekš arī uzņēmums ”Tet” paziņoja, ka savā uzņēmumā vēlas ieviest pārmaiņas. 

Atgādināsim, ka Omniva ir globāls pasta un loģistikas uzņēmums, kas atrodas Tallinā, Igaunijā, bet darbojas visā Baltijas valstīs. Pirms 2014. gada jūnija uzņēmums bija pazīstams kā Eesti Post.

No 2014. gada jūnija vienotais Omniva zīmols ietver pasta pakalpojumus, kas iepriekš bija zināmi ar citiem nosaukumiem, piemēram, Post24 un ELS kurjerpakalpojumi. Omniva joprojām izmanto nosaukumu Eesti Post nodaļai, kas nodarbojas ar pasta pakalpojumiem Igaunijā.

 

Kas ir uzņēmums Tet?

Tet (iepriekš Lattelekom un Lattelecom) ir Latvijas uzņēmums, kas sniedz interneta, telekomunikāciju un tehnoloģiju pakalpojumus, kā arī izklaidi. Kopš 2017. gada tas ir arī elektroenerģijas pakalpojumu sniedzējs.

Tet grupa piedāvā IT, telekomunikāciju un ārpakalpojumu biznesa procesu risinājumus, kurus nodrošina pieci grupas uzņēmumi – SIA Tet, Lattelecom BPO, Citrus Solutions un Lattelecom Technology ar savu meitas uzņēmumu Baltic Computer Academy.

Lasi vēl: “Ievērojiet distanci un uzmanieties!”: nosauktas 3 visbīstamākās zodiaka zīmes

Pavisam nesen abi šie uzņēmumi nāca klajā ar jaunumiem, kas gaidāmi pavisam drīz abos minētajos uzņēmumos. Tet sekojot Omnivas pēdās vēlas izmaiņas.

 

Skati kādas būs izmaiņas jau pavisam drīz – lasi tālāk

Leave a Comment