Nezinās, kur likt naudu! Slavenā ezotērikas eksperte Tamāra Globa nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kas aprīlī pēkšņi kļūs bagātas

Kas attiecas uz panākumiem, viņa aprīlī pareģo veiksmi 3 Zvaigžņu zīmēm. Pirmkārt, viņus gaida patīkams pārsteigums naudas jomā.

Foto – ekrānuzņēmums

Dvīņi

Dvīņiem viņa sola radošu ideju īstenošanu, kā arī netrūkstošu apkārtējo uzmanību. Šīs zīmes pārstāvji, visticamāk, savā paziņu lokā iegūs arī noderīgus kontaktus, iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kas ļoti labvēlīgi ietekmēs viņu biznesu un karjeru. Tas viss kopā ļoti sekmēs Dvīņu finansiālo stāvokli – tas krietni, krietni pieaugs.

Lasi vēl: Tamāra Globa sola pagriezienu par 180 grādiem un strauju situācijas uzlabošanos 3 zvaigžņu zīmēm 

Skorpions

Savukārt Skorpioniem Tamāra iesaka nogaidīt līdz aprīļa otrajai pusei – tieši tad šī zīmes pārstāvjus sagaida spilgti un svarīgi notikumi. Visticamāk, kā viņa prognozē, šie notikumi skars Skorpionu izglītības un karjeras jautājumus. Un uz izglītību, starp citu, esot vērts koncentrēties – jaunas zināšanas palīdzēs viņiem sasniegt to, ko viņi vēlas. Tā teikt – mūžu dzīvo, mūžu mācies!

Foto – ekrānuzņēmums

Strēlnieks

Un, visbeidzot, veiksmi viņa sola arī Strēlniekiem. Un kas vēl – viņi var savas domas nenoklusēt, bet atskaņot tās skaļi, jo tas radīs labu iespaidu un “iedarbosies” uz citiem cilvēkiem. Iespējams, ka kāds vēlēsies ieguldīt līdzekļus un investīcijas Strēlnieku biznesā un tādējādi viņiem izdosies “augt” un krietni palielināt arī savus ienākumus.

 

 

Leave a Comment