”Nezinām cik vairs ilgi”: Aktierim pēc ”ātro” izsaukšanas paliek tikai sliktāk

Kāda aktrise pastāstījusi par sava kolēģa atgadījumu. Neviens nesaprata kas notiek, tādēļ tika izsaukti ”ātrie”, tomēr situācija nav uzlabojusies, bet tikai pasliktinājusies.

Aktrise Jeļena Šanina pastāstīja par kolēģa v.e.se.l.ī.b.u.

Pirms īsa laika parādījās satraucošas ziņas par Krievijas Tautas mākslinieka Aleksandra Zbrujeva v.e.s.e.l.ī.b.a.s stāvokli. Kļuva zināms, ka aktierim bija nepieciešama m.e.d.i.ķ.u palīdzība krasas veselības pasliktināšanās dēļ un viņam steidzami izsaukta ātrā palīdzība.

Aktieris sajutās slikti, kad atradās mājās. Viņš sūdzējās par sāpēm krūtīs un augstu asinsspiedienu, tāpēc viņa sieva Ludmila Saveļjeva satraucās un nekavējoties devās izsaukt neatliekamo palīdzību.

Ieradusies mediķu brigāde sniedza Zbruevam pirmo palīdzību un ieteica doties uz slimnīcu, taču 84 gadus vecais aktieris no hospitalizācijas atteicās, nolemjot ārstēties mājās.

Noskaidrojās, ka ar mākslinieku pirms dažām dienām noticis nepatīkams atgadījums, taču sīkākas ziņas par viņa veselību neparādījušās. Kā sacīja Zbrujeva kolēģe Jeļena Šanina, par aktieri nevajadzētu uztraukties, jo viņa spiediens ir normalizējies, sāpes pārgājušas un tagad viņš ir pilnīgā kārtībā.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps stāsta: Zodiaka zīmes, kurām vērienīgi paveiksies 2023. gada februārī

Taču fanu un kolēģu satraukumu par Zbrujevu var saprast, jo nesen Larisa Udovičenko nokļuva slimnīcā ar smagu traumu. Viņa mājās nokritusi un salauzusi mugurkaulu, un tagad atrodas klīnikā ārstu uzraudzībā un gatavojas ilgstošai rehabilitācijai.

 

Leave a Comment