Nesteidzieties izmest ārā vecās nagu lakas! Mēs pastāstīsim, kā tās izmantot!

2

Man, piemēram, ļoti bieži uz plauktiem putekļus krāj nagu lakas, kuras nudien vairs lietot nevēlos. Tās palika par biezu, izžuva, krāsa vairs nepatika, pārāk daudz perlamutra tajā, nepatīk spīdumi utt.

Tūdaļ pastāstīšu, kā iespējams ar nagu laku palīdzību aizvietot līmi un krāsu.

Nagu lakas pielietojumi, patiesībā, ir ļoti daudz un dažādi. Ar tām var piestiprināt briļļu ietvaru vaļīgās skrūves, apturēt neilona zeķubikšu plīšanu. Uz ādas zābakiem vai somām esošās švīkas iespējams aizklāt ar tāda paša toņa nagu laku. Pat rozetē esošo lielo skrūvi, kas kārtīgi neturas, iespējams nostiprināt ar nagu lakas palīdzību. Ir arī daudzi citi interesanti nagu lakas pielietojumi, kurus, iespējams, nemaz vēl nezinājāt.

Kur vēl iespējams izmantot nagu laku?

Ieteikums: nebūtu prātīgi nagu laku atšķaidīt ar nagu lakas noņēmēju (acetonu), lai padarītu to šķidrāku. Šādam nolūkam veikalos ir nopērkami speciāli nagu lakas šķīdinātāji, kurus iespējams atrast nagu lakas stendos vai manikīra piederumu nodalījumos.

Ar nagu laku iespējams krāsot teju visu: skapja rokturus, piespraudes, krūzes un dažādus priekšmetus, kas izgatavoti no stikla. Tūdaļ uzzināsiet, kā rīkoties.

Lai uzzinātu daudzumdaudz lielisku ideju, kā lietot vecu nagu laku, šķir nākamo lapu

Leave a Comment