Nepatīkamas ziņas pilnīgi visiem autovadītājiem! Tagad pie milzīga soda varēsi tikt ļoti viegli…

Reģionālā pašvaldības likumsargi regulāri veic patrulēšanu Ķekavā, Baldonē un apkārtējās teritorijās, un pašlaik testē jaunu iekārtu savos patruļauto. Šī inovatīvā ierīce ir iebūvēta patruļauto un to pārvērš par mobilo fotoradaru.

Šīs jaunās iekārtas mērķis ir uzlabot ceļu satiksmes drošību, nodrošinot efektīvāku un preventīvāku braukšanas ātruma pārkāpumu identificēšanu un sodīšanu. Tas nodrošina elastīgu un mobilo risinājumu darbiniekiem, vienkāršojot ceļu uzraudzības procesu un veicinot disciplīnu uz ceļiem.

Lasi arī : Jaunākā Prognoze: Sinoptiķi Steigšus paziņojuši cik ilgi turpināsies spēcīgā snigšana

Šī jaunā pieeja ne tikai atvieglo likumsargu darbu, bet arī ievērojami samazina korupcijas riskus, nodrošinot taisnīgumu un neļaujot ietekmēt likumsargu darbiniekus, kuri veic ātruma pārkāpumu uzraudzību, uzsver “360TV ZIŅneši”.

Vai domā, ka ar marta sākumu arī iestāsies pavasaris?

Tas rada stabilu pamatu tiesiskumam un ceļu drošības veicināšanai, tāpat arī veicina sabiedrības uzticību un atbalstu likumsargu darbam.

Šis solis uz priekšu norāda uz nepieciešamību izmantot jaunākās tehnoloģijas, lai uzlabotu ceļu satiksmes drošību un likumsargu efektivitāti, veicinot taisnīgumu un disciplīnu uz ceļiem.

Leave a Comment