Nekavējoties izmet šīs lietas, citādi nonāksi trūkumā un iedzīvosies veselības problēmās. Tas ir ļoti nopietni!

– Pašdarinātas lietas, kuras tāpat vien, bez iemesla, tev uzdāvinājis mazpazīstams cilvēks, kurš aizgājis aizsaulē pēc smagas slimības vai miris vardarbīgā nāvē.

– Nezināmas izcelsmes svētbildes, kuras uzkrājušas visu to cilvēku enerģiju, kuri tās priekšā lūgušies. Bet tu taču nezini, par ko viņi lūdzās un kādiem vārdiem. Svētbilde ir logs uz citu pasauli, tur var būt jebkāda enerģija, bet logs ir atvērts! Neskaidras izcelsmes svētbildes un citus senus priekšmetus ar reliģisku nozīmi vislabāk nodot glabāšanā jebkurai baznīcai.

– Seni, mantojumā atstāti trauki, gultas veļa un gulta, kuru izmantojuši nu jau mūžībā aizgājuši tuvinieki. Turklāt nav ieteicams dzīvot neremontētā mājoklī, kurā iepriekš mitinājies kāds smagi slims cilvēks, alkoholiķis, narkomāns, varmāka.

 

– Mākslīgie ziedi, saplaisājuši trauki, saplēstas lietas, novalkātas drēbes, nepazīstamu cilvēku fotogrāfijas, saplaisājuši spoguļi.

Skaidrs, ka būs grūti atbrīvoties no minētajām lietās, jo tev ir izveidojusies enerģētiskā pieķeršanās. Tu esi kļuvis par šo negatīvo enerģiju patērētāju, bet tas ir bīstami!

Bet līdzko tu atbrīvosies no šīm lietām, tu būsi brīvs! Sasniegsi jaunu līmeni savā dzīvē, tavas vēlmes piepildīsies, vairosies labklājība un uzlabosies veselība.

Lasi vēl: ”Latvijas valsts meži” pirms pāris minūtēm nākuši klajā ar ļoti pozitīvu ziņu, katrai Latvijas ģimenei! Steidz izmantot!

Dziedināšana, atjaunošanās un uzlabošanās visās jomās notiks uzreiz! Laimi tev!

Cienījamais lasītāj, ja tev šis raksts šķita noderīgs, lūdzu, padalies ar to sociālajos tīklos!

 

Leave a Comment