Nekāds fotošops – šādi izskatās 71 gadu vecā Sofija Rotaru

Dziedātājas fani un nīdēji vienkārši nespēj saprast, kā sieviete, kas ir iekāpusi jau astotajā gadu desmitā, var izskatīties tik nevainojami, veselīgi un jauneklīgi! Plastiskie ķirugi nemitīgi izsaka savus viedokļus par to, ko dziedātāja ir darījusi sava ķermeņa mainīšanai, taču viņa noraida pilnīgi visu.

https://www.instagram.com/p/BnLxFnynhZz/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bmao20BHnXn/?utm_source=ig_embed

Taču vienu gan dziedātāja ir ar mieru pastāstīt – kā saglabāt savu ādu tik jauneklīgu un skaistu. Galvenais nosacījums ir mazāk uztraukties par visādiem niekiem, pievērst uzmanību diētām, kā arī nepārspīlēt ar trenažieru zāles apmeklējumiem.

Rotaru mīl aizmigt pie Mocarta un Vivaldī mūzikas, apgalvojot, ka šāds 5-6 stundu miegs ir pielīdzināms 12 stundām.

https://www.instagram.com/p/BmamyQnnYq2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BiJzX24nn7V/?utm_source=ig_embed

Atrodas ļoti daudz tādu cilvēku, kas apvaino Sofiju plastiskās ķirurģijas izmantošanā, sakot, ka viņai ir pietiekoši daudz naudas taisīt plastisko ķiruģiju kaut katru gadu. Taču liela daļa pasaules mēroga slavenību un dziedātāju ir pierādījums tam, ka tikai plastiskā ķirurģija nespēs palīdzēt saglabāt jaunību.

https://www.instagram.com/p/Bm8GnezHPxJ/

Taču pat tad, kad Rotaru cenšas ikdienā nēsāt saulesbrilles, lai noslēptu savas grumbiņas, novelkot tās dziedātāja tik un tā izskatās 45 gadus veca.

https://www.instagram.com/p/BX3Nkcantp6/?utm_source=ig_embed

Augustā dziedātāja svinēs 72 gadu jubileju.

Avots

Leave a Comment