Nekad nesaki šos vārdus par naudu, citādi naudas nebūs vispār. Bīstamākie vārdi par naudu. Un vārdi naudas aizsardzībai

Šie vārdi ne tikai vājina monetāro sfēru, bet absorbē naudas enerģiju kā melni caurumi. Nauda izžūst, parādās naudas parādi, rodas situācijas ar pastāvīgiem naudas zaudējumiem.

NEKAD NESAKI ŠOS VĀRDUS PAR NAUDU!

– Sinonīmi vārdam “nauda”. Neizdomājiet un neizmantojiet sinonīmus vārdam “nauda”: es saņemu algu, es gūstu peļņu, finanses, ienākumi, izdevumi, ienākumi, pārskaitījumi..

Vēlreiz atgādinu, ka vārdam “nauda” nav sinonīmu.

– jūs nevarat teikt: nauda, ​​santīmi, centi..

– jūs nevarat izrunāt vārdus blakus vārdam “nauda”: “vajag, jāzaudē, zaudējumi” – aizstāt ar vārdiem “vajag, svarīgi, seko, es dodu, lai palielinātu, es ieguldu”

– naudai nevar piešķirt negatīvas īpašības: nauda ir ļaunums, nauda ir kaitējums, nauda nav galvenais, laime nav naudā.

 

Lasi vēl: “Satriecošs naudas cunami”: 4 zodiaka zīmes sasniegs džekpotu 2023. gada augustā

Lasi vēl: 58 gadu vecumā pēc nozīmīgas filmas uzņemšanas aizsaulē aizgājusi tās aktrise; mūžībā aizgājusi mierīgi un ar smaidu sejā

– jūs nevarat izrunāt frāzi, kas nekavējoties !!! noved pie kopējiem naudas zaudējumiem: NAUDA MAN NAV GALVENAIS. NAUDA DZĪVĒ NAV SVARĪGA.

 

Šie vārdi radīs jums naudas pieplūdumu  un vienmēr uzticami pasargās

MAN PATĪK NAUDA!

Lasi vēl: Kāda ”Bite” kliente ļoti sašutusi un dusmīga par pieredzēto situāciju, kad iegādājusies no ”Bites” jaunu telefonu

Ienes savā naudas sfērā visspēcīgāko radošo, atjaunojošo un aizsargājošo! Enerģija ir mīlestība! Mīlestība rada vairāk iemeslu mīlestībai. Tas, kas jums patīk, tiek pavairots un realizēts jums uzreiz!

Interesanti arī: Pastaigāju ar sāli zeķēs 40 minūtes pirms gulētiešanas: biju pārsteigta par šo rituālu!

Leave a Comment