Nāk gaismā ko Elizabete II teikusi draugam īsi pirms došanās mūžībā; sāp sirds

Kā arī Karaliskā ģimene dalās ar karalienes Elizabetes II pēdējās atdusas vietas fotogrāfiju

Jāatgādina, ka laikā, kad pasaulē nāca Elizabete, viņas izredzes kļūt par Anglijas karalieni patiesībā bija visai niecīgas, tomēr viņa kļuva par Anglijas karalieni.

Runājot par karalienes vīru Filipu, tad pat kalpotāji pratuši novērtēt Filipa pieticību – kā jauneklis viņš pat nekad neesot izturējies augstprātīgi, no apkalpotājiem neko nav lūdzis vai pieprasījis un ar visu centies tikt galā pats.

Filips bija vispatiesākais, drosmīgākais un labsirdīgākais cilvēks, kādu vien karaliene bija sastapusi. Diemžēl viņu abu mīlai bija arī grūti pirmsākumi, jo daļa karaliskās ģimenes un ļaudis uzskatīja, Filipu par klaidoni un nepiederīgu karaliskajai ģimenei.

Lasi vēl: ASV Krišjānim Kariņam izsūtīs īpašu balvu, kuru reti kurš nopelna; bet par ko?

Tomēr Filips spēja apburt savu Lilibetu un drīz vien abi jau laulājās. Viņu medusmēnesis ilga vairākus gadus. Par spīti grūtajiem laikiem laulātais pāris turējās kopā un nu abi kopā atrodas debesīs.

Elizabete II un princis Filips pēc kāzām 1947. gadā laulībā nodzīvoja 73 gadus, viņiem ir četri bērni. Elizabete un Filips bija ārkārtīgi rets pāris, kam izdevies piedzīvot ne tikai zelta, bet arī platīna kāzas.

Leave a Comment