Mūžībā devusies televīzijas šovu zvaigzne; incidents noticis kādā fermā

Mūžībā devies televīzijas zvaigzne. Diemžēl šis incidents beidzās bēdīgi un viņš neizdzīvoja. Tagad ir atklātas detaļas un viņa fani ir stipri sarūgtināti.

Dereks Roans n.o.m.i.r.a s.l.i.m.n.ī.c.ā pēc š.a.u.s.m.i.n.o.š.a incidenta. Skotijā uzsākta t.r.a.ģ.ē.d.i.j.a.s izmeklēšana.

Skatītāji Dereku atceras ar viņa parādīšanos BBC daudzsēriju dokumentālajā TV šovā “Fermas dzīve” (This Farming Life). Šajā projektā saimniecību īpašnieki stāsta par dzīvnieku kopšanas iezīmēm. Lauksaimniekiem kameru priekšā jārisina sarežģīti uzdevumi: jāglābj teļi, jābaro aitas u.c.

Roans uzticīgi darīja to, kas viņam patika savā Barnbarov fermā, kas atrodas Dalbitijas pilsētiņā, Dumfrisas un Gelovejas štatā, Skotijā. Tomēr viņš kļuva par govs upuri. Dzīvnieks pēkšņi iespēra savam saimniekam. Dereka ģimene izsauca ātro palīdzību. Cietušais tika nogādāts karaliskajā lazaretē, kur viņš, diemžēl, n.o.m.i.r.a.

Roana tuvinieki sacīja, ka ir šokēti par fermera n.ā.v.i. Pēc radinieku teiktā, viņa dzīves centrā bija ģimene un mīļotais darbs.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras tuvākajās dienās gaida veiksme un peļņa: astrologi nosaukuši veiksminiekus

“Mēs esam pilnībā satriekti un joprojām š.o.k.ā par notikušo. Mums būs vajadzīgs zināms laiks, lai pieņemtu, ka viņa nav blakus. Viss Dereka smagais darbs bija saistīts ar divām viņa dzīves kaislībām – ģimeni un lauksaimniecību. Dereks bija labi pazīstams fermeru sabiedrībā un daudzās citās aprindās. Viņš visiem ļoti pietrūks,” teikts vēstījumā fermas mājas lapā.

 

Leave a Comment