Mūžībā devusies leģendāra aktrise: ”Viņas zaudējums ir smags trieciens visai kino mākslai”

 

Šodien, 14.janvārī soctīklu pāršalca ļoti skumja ziņa, ka mūžībā devusies ļoti talantīga un leģendāra aktrise un māksliniece. Viņa bija iedvesmas avots daudziem māksliniekiem. 

Aizsaulē devusies Inna Čurikova. Par traģisko ziņu paziņoja Krievijas teātra direktors Marks Varšavers, kurš nenosauca traģēdijas cēloni. 79 gadus vecās Innas Mihailovnas kolēģi un fani ir šokēti pēc šīs informācijas.

“Nebija izcilākas krievu aktrises. Inna Mihailovna ir viena no pēdējiem mohikāņiem, kas mūs pameta no mūsu lielā teātra. Veselība pievīla, bet ko tagad par to runāt… Sērosim, klusēsim, svarīgāk nekā tagad būs padomāt par to, cik viņai bija slikti, cik viņa bija slima.

Tas vairs nespēlē nekādu lomu. Es pēdējo reizi runāju ar Innu apmēram pirms nedēļas, mēs gaidījām viņas atgriešanos teātrī, ”Marks Borisovičs dalījās ar StarHit.

Lasi vēl: Vanga minējusi 3 zodiaka zīmes, kuras šogad “peldēsies zeltā”. Kāda laime – es arī esmu veiksminieku vidū!

Atgādināsim, ka pirms dažiem mēnešiem māksliniece rudenī guva lūzumus. Kādu laiku viņa atradās ārstu uzraudzībā un solīja atgriezties uz Lenkom skatuves, tomēr to diemžēl neizdarīja.

Neskatoties uz veselības problēmām, Inna aktīvi sazinājās ar presi un pat runāja par mūsdienu aktuālo tēmu par slavenu krievu cilvēku emigrāciju.

 

Leave a Comment