Mūžībā devies iemīļotais latviešu aktieris un raidījuma vadītājs

Naktī uz 11. oktobri mūžībā aizsaukts aktieris, dziedātājs un televīzijas raidījumu vadītājs Guntis Skrastiņš, portālu “Delfi” oficiālā paziņojumā informēja “Sia Forte Production” pārstāvis Jānis Kļaviņš, raksta delfi.lv

Gunta Skrastiņa dzīves ceļš ir aizsācies 1954. gadā Ērgļos, Taurupē aizvadīta bērnība, pabeigta Taurupes astoņgadīgā skola. Tēvs strādāja par Taurupes stacijas priekšnieku, un dzelzceļa sliežu klātbūtne Gunti neiztrūkstoši pavadījusi visu bērnību.

Jau no bērna kājas Guntī tika ieaudzinātas ģimenes vērtības, cieņa pret vecākiem. Īpaši tuva saikne Gunti saistīja ar vecāko brāli aktieri Imantu Skrastiņu, kurš uzņēmās rūpes par jaunāko brāli pēc mammas aiziešanas.

Lasi vēl: Izrādes laikā bojā gājis aktieris 37 gadus vecs aktieris; Viņš tika saspiests

Aktieris pats ir atzinis, ka viņa dzīvē galvenais ir skatuve un ģimene. Būdams Latvijas patriots, Guntis līdz pat mūža pēdējām dienām aktīvi sekoja līdzi norisēm Latvijas sportā, sevišķi valsts izlases gaitām hokejā un futbolā, raksta delfi.lv

Guntis aiz sevis ir atstājis paliekošas vērtības Latvijas Televīzijas arhīvos, savā ģimenes miera ostā Lejasciema “Pincikājās”, tuvinieku un draugu atmiņās.

Izsakām līdzjūtību!

Šķir otru lapu, lai noskatītos vienu no pēdējām lielajām G. Skrastiņa uzstāšanās reizēm 

Leave a Comment