Mīlestības pievilcība: kā piesaistīt laimi atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei

Lauva

Lauvas gandrīz vienmēr visu dara pareizi. Viņi ir ļoti pievilcīgi, un ilgtermiņa attiecībās viņi vienmēr uzvedas ļoti gudri. Viņu vienīgā problēma ir egoisms.

Domāt par sevi ir normāli, taču Lauvas bieži aizmirst, ka bez viņiem attiecībās ir vēl kāds cilvēks, kuram ir savs viedoklis un savas problēmas.

Jaunava

Jaunavas problēma, kas visbiežāk izraisa mīlas neveiksmes, ir šaubas par sevi. Šie cilvēki ir gudri, smieklīgi un gudri, bet dažreiz ārkārtīgi paškritiski.

Viņi domā, ka ir pārāk veci un neglīti. Skatoties uz skaistiem cilvēkiem, Jaunavas nemitīgi domā: “Es neesmu cienīgs/nav šī cilvēka cienīgs”, lai gan viss ir pavisam savādāk.

Svari

Svari ir ideāli pavadoņi un skaisti cilvēki. Viņiem bieži ir patīkams raksturs, taču ir daži “bet”. Svariem vajadzētu pārstāt uzticēties visiem, jo ​​cilvēki bieži izmanto viņu laipnību un manipulē ar viņiem.

Tas samazinās vilšanās iespējamību. Kas attiecas uz pievilcību, tad ar viņiem viss ir kārtībā.

Skorpions

Skorpioni ir ārkārtīgi greizsirdīgi un atriebīgi. Mīlestības attiecībās šādai uzvedībai vienkārši nav vietas. Ja Skorpioni vēlas piesaistīt savā dzīvē laimi, viņiem jāiemācās piedot cilvēkiem nelielas problēmas.

Pretējā gadījumā attiecības pirmajās pāris dienās pārvērtīsies par karu.

Strēlnieks

Strēlnieki dievina neatkarību un pašpietiekamību. Lai savā dzīvē piesaistītu mīlestību, viņiem vienkārši jāmaina attieksme pret dzīvi un komunikāciju.

Jāgrib atvērties cilvēkam, tad arī viņš atvērs savu dvēseli Strēlniekam. Gaidīt to pašu, ja nav vēlmes kontaktēties, ir vismaz stulbi.

Lasi vēl: Gaļas grāmata: Gatavoju marinādi, sagriežu gaļu un dārzeņus… Pēc 45 minūtēm izbaudu neticamo garšu!

Mežāzis

Mežāži reti atveras cilvēkiem. Tas viņiem palīdz būt mazāk vīlušies, bet atrast kādu, kas viņus šādi mīlētu, ir gandrīz neiespējami.

Zvaigžņu eksperti iesaka visiem Mežāžiem nebaidīties atvērt savu dvēseli tam, kurā viņi ir iemīlējušies. Tas noteikti palīdzēs viņiem kļūt laimīgākiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži meklē savā mīļotajā draugu un partneri. Vēlams, lai otrā pusīte būtu kaut kas vairāk nekā tikai vēlmju objekts. Tam jābūt līdzcilvēkam, biedram.

Ūdensvīriem apkārt ir vajadzīgi cilvēki, kas viņus saprot. Pretējā gadījumā mīlestība ātri beigsies.

Zivis

Lai veiksmīgi atrastu mīlestību, Zivīm tikai nedaudz biežāk jāieklausās sevī un savā intuīcijā, nevis draugu un radinieku padomos.

Šiem cilvēkiem ir dīvaina tieksme aizmirst par savām personīgajām vēlmēm izpatikt citiem cilvēkiem. Mīlestībā šī pieeja neradīs laimi.

Atcerieties, ka mīlestībā nav tādas lietas kā pārāk daudz veiksmes. Zvaigžņu eksperti stingri iesaka izmantot spēcīgus talismanus, kas piesaista mīlestību. Lai veicas šajā ceļojumā.

Leave a Comment